Pantyhose

Ingefära snaps naken

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

kvinnor stora naturliga bröst
naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

naken ingefära snaps

Hej godingar. Något som är lätt men så gott och roligt till midsommar är hemmagjord snaps. Eller snapsen gör jag ju inte såklart, men smaksättningen. I år blir det en snaps med fläder, ingefära och lime och den gör du så här:. Gör såhär: Skaka av fläder och kolla så att det inte sitter några djur på. Skala och finhacka ingefäran. Skölj och skiva limen.

Lägg att ingredienser i en burk med lock och häll på alkohol, men inte riktigt allt utan spara lite att späda med sedan. Låt stå i ungefär 3 dagar till en vecka och vänd burken då och då.

Sila av! Den blir väldigt smakrik så späd sedan snapsen med resterande alkohol efter smak. Klicka här för att avbryta svar. Namn Obligatorisk. Email Obligatorisk. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Fridas Food. Hemmagjord snaps med smak av fläder, lime och ingefära. I år blir det en snaps med fläder, ingefära och lime och den gör du så här: Annons.

Läs mer om:. Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren och att ansvarig utgivare för denna webbplats inte har något ansvar för kommentarerna. Aller media uppmanar kommentatorer att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra sig väl och följa tillämpliga lagar.

Hej finingar! Nu är det äntligen dags att flytta över min blogg Riktigt god och krämig pasta med tryffelsalami och shiitakesvamp!

3 Comment

  • Upp tidigt på morgonen är inget jag någonsin haft problem med, men när klockan ringer vid tycker jag att det är på gränsen. Efter silning, häll vatten på ingredienserna och låt dra över natten till en härligt smakrik hälsodryck! Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Aller media. Något som jag lärt mig är att alltid skriva ner alla idéer, även om man aldrig sätter dem i verklighet så kan jag alltid gå tillbaka och kika igenom anteckningarna och kanske förfina dem. Låt stå i ungefär 3 dagar till en vecka och vänd burken då och då. Blanda allt i ett lågt glas, slå på lite krossis, rör om. Sila upp i ett cocktailglas och toppa med bubbel.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google