Lesbian

Dotter naken pappa

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

kvinnor stora naturliga bröst
pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

pappa dotter naken

Jag hade lämnat min 4åriga dotter på dagis och hon följde med min väninna och hennes dotter hem som vi hade bestämt innan efter som jag var tvungen att jobba över den dagen, jag hämtade henne lite senare på kvällen hos min vän vi snackade lite och allt var bra, tills jag och min dotter kom hem och jag fick höra att när hon och hennes kompis hade badat hade pappan haft ansvaret för dem och se till så inget skulle hända i badet, men hade gått i väg och hämtat en kamera och fortat dem när dem badade, tyckte det var lite konstigt att man springer i väg och lämnar en 3 och och en 4åring i badet het ensamma, efter jag och min dotter hade pratat ett tag visade sig att han hade vid flera gånger tagit bilder på min dotter när hon var naken och jag tog upp detta med min väninna när vi sågs men hon sa att det inte var sant och att han aldrig skulle göra så, men jag litar på min dotter och vägrade ge mig det slutade med att hon gick hem och vi är inte lika goda vänner mer tyvärr.

Jag har även talat med pappan, men han säger bara det samma som mamman, jag är så arg på honom vem ger honom rätten att ta bilder på min dotter när hon är naken? Samt förstöra vår vänskap. Behövde bara skriva av mig lite. OM det nu är sant, vilket vi förutsätter barn brukar sällan ljuga , så är det ju bra att de vet att de nu har ögonen på sig! Vill inte anklaga honom för något men tycker det hela verka konstigt och det oroar mig lite.

Kanske borde du rådgöra med en polis?? Jag förstår varför du är orolig och jag hoppas att din oro är obefogad, för det kan den vara. Det var det jag försökte belysa. Det är ju inte heller någonting en så liten flicka bara hittar på sådär.. De vet ju inte heller att det skulle vara något fel med det.. Så varför skulle hon ljuga? Jag hade kännt väldigt obehag om det var min dotter ska jag säga. Jag hade inte heller hållt tyst. Stå på dig! Gå in på www. Ange referens Marika Norrman. En flicka som är så liten går inte och ljuger om sånt, hon tycker säkert för det mesta att det var kul att bada!

Jag tycker att det är bra att du reagerar, du kanske ska säga till polisen.. Anmäla så man kan undersöka det eller om det går? Var det inte skriverier i tidningen någon gång förra året eller året innan, om semesterbilder på ens egna, nakna, barn - att det är eller kan bli olagligt?? Där går det verkligen till överdrift, kan jag tycka. Jag hoppas också verkligen att detta enbart rör sig om roliga ögonblicks-bilder att ha, för dottern när hon växer upp. När man badar i badkar så brukar man ju vara naken så just den detaljen känns ändå ganska naturlig.

Det märkliga är att han förnekar! Och att kvinnan inte verkar ha en aning om bilderna, eller försvarar mannen Vet inte om dessa misstankar är tillräcklig grund för att polisanmäla, jag tycker att det verkar lite löst?

Men absolut så hoppas jag att du känner att du gjort rätt som pratat med din väninna. Och jag hoppas att hon tar sitt förnuft till fånga och försöker se saken ur ert perspektiv. Även om han tar kort på sitt barn nakna i badkaret så har han ingen rätt att ta kort på ert barn….

Hade helt klart pratat m honom igen o sagt att slutar du ej går jag t polisen med detta så han förstår hur allvarligt det är!

Nu tänker ju jag bara på hur vi har här hemma osv. Men jag kan verkligen inte förstå varför man badar barnen när dom har kompisar hemma. När min dotter har kompisar här och dom mot all förmodan skulle vilja bada så hade jag, för att undvika sånna här konflikter, själv suttit med dom och INTE min man "bara för att".

Jag hade dessutom aldrig tagit bilder på dom om det inte var en massa skum i badet osv. Alltså min son som är 5 nu, hade en period förra året alltså när han var 4 då han tolkade in saker i upplevelser han haft och både överdrev och hittade på detaljer.

Han och hans pappa hade bott en vecka hos en vän eftersom de skulle vara hundvakt. Min son hade då uppfattat det som att dom helt hade flyttat. Sen är ju frågan också hur ditt samtal med din dotter varit eftersom ledande frågor helt kan påverka utgången av samtalet.

Barn kan visst hitta på saker för att de märker att de får uppmärksamhet. Och det här att din dotter säger att hon blivit fotad "vid flera tillfällen", kan helt enkelt vara att han tog flera kort just den där gången i badet. Det här med kort på barnen när de är nakna är uppenbarligen väldigt individuellt vad man har för åsikt om det. Alla mina syskon finns nakna på kort i våra album från våra första år och vi ser inget fel i det.

Min fästmans brors ena dotter spenderade typ hela förra sommaren naken eftersom hon tyckte om att springa naken. Jag bad för någon vecka sen om att få se nå bilder på min fästman som liten och väldigt många av bilderna var han naken på. Min son och hans jämnåriga kusin har många gånger badat tillsammans och lekt med fingerfärg och badleksaker och det har blivit riktigt härliga bilder på dom, eftersom det varit ett fint ögonblick. Jag har bilder på min son och hans kusin när de springer totalt nakna genom en vattensprinkler på gräsmattan.

Jag anser personligen att så länge inte barnet själv skäms över att visa sig naken eller liksom börjat komma in i puberteten och det kan finnas sexuell anspelning så gör det ingenting.

Att vara naken är en naturlig del av livet när man är barn. Jag tycker att upp till barnet är ca år i alla fall så gör det ingenting. Sen vem som får se korten, det är en helt annan sak. Jag menar, t. Man måste ju respektera barnets vilja sen. Men oftast hamnar ju bilderna i något album bara. Självklart ska man reagera om man inte tycker att det är okej, men kunde det inte ha räckt med att säga till dina vänner här att du personligen inte vill att de har bilder på ditt barn när hon är naken, om det nu var så att han fotograferat dom?!

Det kanske inte var illa menat. Jag tycker att det är skillnad på att fota sina egna barn eller släktingars barn nakna så. Men tar min dotter hem kompisar skulle jag aldrig få för mig att ta bilder på hennes kompis helt naken.

Varför skulle man göra det undrar man ju. Men är det säkert att han fotograferat ner i badkaret så att underkoppen syntes på bilden? Har hon stått upp i badkaret på bilderna? Alltså om man fotograferar från sidan så man bara ser överkroppen är det väl inget fel med fotografiet?!

Det är det väl ingen som vet. Tycker ändå att det är att utmana ödet om man väljer att fotografera badande barn och dessutom förnekar det. Hade det varit oskylldiga bilder hade dom ju kunnat visa dom så hade det hela avdramatiserats.

Men hur kan alla bara ta för givet att det är sant? Tänk om det bara är ett påhitt från barnet och så pratas det här om att gå till polisen med det? Jag tycker inte att det är tillräckligt med en incident för att man ska gå till polisen. Vänd på det, hade det varit lika illa om en kvinna fotograferat pojkar i ett badkar? Jag tror inte att man hade reagerat lika mycket om det hade varit tvärtom.

Den här karln, har han betett sig konstigt förrut på något sätt? Har dottern påstått något liknande förrut eller är det här första gången? Alltså, skulle det komma flera liknande påståenden skulle jag absolut reagera men vissa saker ska man akta sig för att reagera för starkt på med en gång för det kan göra så stor skada. Jag själv anser att man inte kan ta för givet att det är sant, och om det nu är sant tycker jag ändå att det är att överreagera.

Han kanske fick panik över den starka reaktionen från TS här och bara rent instintivt nekade för att han var rädd att det skulle bli stora problem.

Han kanske insåg hur illa det kunde uppfattas. De allra flesta har nog någon gång nekat till något dumt man gjort för att man fick hjärnsläpp, panik och inte ville råka illa ut. Och vem vet, han kanske insåg hur illa det kunde se ut och tog bort bilderna. Hade det gjort någon skillnad om han hade sagt det isf? Att han inte kunde visa dom för att han tog bort dom. Skrik inte varg i onödan bara. Det är rätt allvarliga anklagelser att komma med, baserat på ett enda påstående från en 4-åring.

För det ni misstänker honom för är ju att han har något sexuellt intresse för TS dotter, alltså att han skulle vara pedofil. Det är rätt allvarliga anklagelser som sagt och inget man vill ha rykte om sig att vara om det inte är sant. Förstår ni hur mycket ni kan sabba för honom om det nu inte är sant det här och det kommer ut rykten om det. Fatta liksom i grannskapet och hans umgängeskrets. Jag menar inte att ta någons parti alls här.

Det jag menar är att det kanske blev lite för häftigt agerande kring det eftersom det bara tycks vara ett enda påstående och att det är bättre att kanske lungt framföra sina åsikter att man inte vill att det upprepas om det nu har hänt alls, och kommer det ändå fler liknande påståenden så kan man ju börja agera.

Det ska ju absolut inte nonchaleras men man ska inte ta för givet att det är det värsta tänkbara scenariot heller. Efter att ha följt den här tråden ett tag så tycker jag nu att pernillaa har en mycket bra poäng. Det finns heller ingenting som säger att barn är säkra i en kvinnas närvaro.

Finns lika många kvinnliga pedofiler som manliga, tyvärr. Så där är det definitivt en fördom att arbeta med.

Tänk om det är så som beskrivs i 15 att han fick panik och därför nekar till att han har fotograferat tjejerna. Sedan kan det ju som sagt också ha varit bara bilder på ansiktena, halsen… dvs. Man har ju ingen aning om man inte har sett bilderna. Det är lätt att bygga upp ett scenario och förstora upp. Jag tror på min dotter hon har aldrig ljugit för mig varför skulle hon börja nu? Så ni som säger att hon skulle hitta på det gör mig lite arg jag känner min dotter bäst och vet att hon ej ljuger för mig,.

Tänkte även berätta att när min dotter och jag var hos en annan vän till oss så kom vi in på det han hade gjort och hon berättade att hennes dotter hade sagt samma sak och han hade regerat lika dant vilket gör mig mer misstänksam.

7 Comment

  • Vänd på det, hade det varit lika illa om en kvinna fotograferat pojkar i ett badkar? Menar då på det här speciellt. O jössös såna barnsligheter bianca.. Han kanske fick panik över den starka reaktionen från TS här och bara rent instintivt nekade för att han var rädd att det skulle bli stora problem. Vad är det du reagerar på i sammanhanget om det inte är så att du är rädd att han skulle ha andra avsikter med fotona än att helt enkelt fotografera ett fint ögonblick, barnen emellan? Och det var under en period där, efter vår tvist, som sonen gjorde konstiga saker och sa konstiga saker. Tror inte att föräldrar tänker porr eller snusk så fort ett sådant foto tas.
  • Det är nog så att man — i sin okunskap och trångsynthet — projicerar sina egna känslor. Givetvis kan det skada honom. Ni har verkligen kommit rätt om man säger så. De gånger jag har ifrågasatt saker hos honom har sonen blivit lidande för det eftersom pappan försöker sabotera för mig, men det är sonen som blir lidande. Åtminstone till sonen blivit äldre och klarar sig själv. Självklart ska man reagera om man inte tycker att det är okej, men kunde det inte ha räckt med att säga till dina vänner här att du personligen inte vill att de har bilder på ditt barn när hon är naken, om det nu var så att han fotograferat dom?! Men alltså, kom igen!

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google