Lesbian

Evan anderson naken

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

kvinnor stora naturliga bröst
naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

naken evan anderson

Vi är tillbaka! Inte helt fulltaliga än, men nästan! Olle är fortfarande på rymmen, men Max och Rickard får till ett varmt samtal om bland annat ensamhet. Varför är vi i Sverige så ensamma, och vad kan man göra åt det? Rickard försöker se det positiva i oktobermörkret och tar upp positiva sidor med dåligt väder.

Där är inte Max långsam att haka på, eftersom han hatar allt vad sol och strand heter, utan hellre ligger hemma och ser på serier. Veckans program tar oss från hur man som knäskadad kan göra proffsknäböjningar, varför ingen i Berlin bryr sig när Danmarks kungligheter besöker staden, till inbrott, otur, och inte minst Rickards extremt imponerande franskakunskaper. Vi öppnar upp det kulinariska köket och podden denna gång börjar och slutar i maten.

Max pratar om höstens alla nya tv-serier som man bara måste se. Om man har tid. Vi får en försmak till serierna: One Mississippi, producerad av Louis CK, handlar om en kvinnlig komiker som åtvänder hem till Mississippi med svart humor a la Louis CK. Better things med skådespelaren Pamela Adlon från Californication är självbiografisk serie som handlar om hennes liv i Hollywood. Atlanta - av Danny Gloover - handlar om två rappare i just Atlanta. Hiskeligt spännande.

Quory - utspelar sig på slutet av talet. Ex-militär återvänder från Vietnam och är hatad av alla. En hemlig grupp kontaktar honom och det blir…Spänning! Rickard flyger till Södra Sjukhuset i Stockholm dit hans mor har blivit körd med.

Det är sjukt Hillary Clinton kollapsar och verkar vara utmattad och sjuk, men hur sjuk är hon på en presidentskala egentligen? Olle reder ut hur det egentligen ser ut med de sjuka presidenterna. Ett sätt att förbättra sin hälsa på väldigt enkelt är att sova bättre. Det är inte bara timmarna som räknas, utan även när och hur du sover. Rickard ger 5 enkla tips för att få en bättre sömn och hålla sig friskare, gladare och mer framgångsrik.

Max ser sig själv vara en bättre version av sig själv i ett annat liv. Detta är i alla fall en teori vi testar och tittar under skalet på. Men den viktiga frågan är ju, vad skulle du vilja återfödas som? Tänk om det bara händer över natten? Olle vet exakt vad han skulle vilja Vi håller på och bygger upp studion där vi ska sända live och det lär ta några veckor att få den att rulla.

Rekvisita etc Veckans top 5 handlar om "pinsammaste sakerna som kan hända en". I veckans avsnitt är de tre dåliga svenskarna samlade i Berlin igen, som vanligt. Det blir en diskussion om Max pågående bakfylla, om Island, medborgarlön, tysk politik, narcissism och poddande, Max lathet, barn och heroinsprutor, med mycket mer.

Dessutom bjuder vi på planer om en nalkande liveinspelning av podden! Länkar: Där Max bor heter allt nåt med Richard, och är Berlins nya drogträsk Det nya tyska nationalistiska partiet AfD kommer snart vara i tyska riksdagen. Dagens avsnitt är mestadels ett telefonsamtal mellan Olle och Max. Rickard kommer också in på ett hörn med ett reportage om hur svårt det egentligen är att förstå isländska, varför det är så jävla dyrt på Island, och om de tycker att danskarna eller finnarna är coolast.

Olle och Max' samtal börjar med en diskussion kring sommarläsning och om hur man kan se på historia på olika sätt, det mynnar sedan ut i varför vi jämför oss så mycket med andra och om detta leder till att vi blir sämre, eller bara deprimerade. Länkar: Freakonomics' avsnitt om korvätartävlingen Jan Guillou frossar i det stora århundradet, dvs.

Dagens blir en specialare. Olle sitter hemma själv i Berlin och pratar i nattmössan, medan Max går i Nils Dackes fotspår i Småland. Rickard är på Island och snurrar runt, så det blir ett kort avsnitt där Olle pratar om olika kontraintuitiva och smaskiga effekter, medan Max förklarar varför man ska åka till Skuru gata. Dagens avsnitt är fyllt med svängiga diskussioner vars innehåll sträcker sig från Max favoriämne raggning och hur man raggar , genom placebons märkliga värld, över drogträsket och upp bland medaljpallarna för Berlins allra framgångsrikaste nystartade företag.

I avsnittet får vi också veta en hemlighet angående förra veckans aktietips, och att man bjuds på en resa till Berlin om man slår Rickards grabbiga armhävningstävling.

Vi får lära oss hur statsvetare använder kontrollgrupper i experiment, samt hur man mest framgångsrikt pajar sin relation. Här kan du se dokumentären. För de som gillar finansfilmer rekommenderas även "Rogue trader" finns på Netflix med Evan McGregor Tyska startupslistan Derren Browns fantastiska placeboserie "Fear and Faith".

Rickard tänker på att flytta. Men vart? Max undrar om någon ens bryr sig om OS längre? Olle har betraktelser att dela från Stockholm, en stad som lockar. Olle är borta en vecka på semester och podden ballar ur fullständigt.

Vi påbörjar bland annat något som kallas "aktiedelen" där vi delar med oss av de bästa tipsen vi har. Sikta långt eller spela högt och kort? Sedan blir det massa armhävningar! Världen idag har, tack vare internet, krympt och känns som den blir mindre för varje dag. Samtidigt känns det som motsättningarna i världen bara ökar och blir större. Kanske har vi blivit för lata och slutat utforska platser IRL och det medför till att vi förstår varandra mindre och mindre.

Det är kanske helt enkelt dags att börja fråga sig vart man skulle vilja flytta om man bara kunde. Och varför skulle man inte kunna? Samtidigt reser tiotusentals människor till Brasilien för att delta i OS och det har skrivit spaltmetrar om dopade. Vet frun om det? Max har slutat dejta kvinnor och koncentrerar sig nu på spindlar. Rickard ser tecken på ett tredje världskrig Ett avsnitt som onekligen sträcker sig i alla vädersträck och det finurliga är att försöka hitta övergångarna mellan dessa universum.

Det måste ändå ses som ett tecken på hur mycket det är, på gott och ont, som kräver vår uppmärksamhet. Det börjar alltid med det som är en närmast. Har du ont i tanden är detta såklart det enda du kommer tänka på resten av dagen, eller om du har en fantastik spindel som bor hos dig kommer denna att kunna berika eller beröva din dag - detta självklart beroende på ditt egna perspektiv. De dagliga rutinerna som så väl effektiviserar vår dag, kan även vara mekanismen som får oss att blunda för vår omgivning och vi missar detaljerna i vardagen som vanligtvis hade skänkt oss glädje eller oro.

Därför är det ibland som att vakna upp ur en dvala när man helt plötsligt ser sin grann. Inga problem om du frågar Max, som är en av många nyfrälsta Go-spelare. Rickards liv förändrades på ett annat sätt, men av en bok som beskriver sju sätt att bli mer effektiv.

Och eftersom Rickard bara tänker på effektivitet och pengar, hur mycket skulle han betala för att kunna leva ett år extra? Med detta tankeexperiment presenterar Olle kryonik, eller metoden att frysa ner sig själv efter döden, i hopp om att framtida samhällets teknologier ska vara avancerade nog att framgångsrikt tina upp en. Dagens podd blir ett blandat samtal om bland annat respekt, livet och döden, prioriteringar, och framtiden. Vår topplista för denna vecka kan man läsa här.

Relevanta länkar: "Seven habits of highly effective people" av Stephen Covey "Ekonomihandboken" förän. Är danskarna lyckligare än svenskarna? Varför ljög tjejerna om mensen på gympan?

Kan man verkligen leva om man mår som man gjorde på högstadiet och gymnasiet? I detta avsnitt går vi in på djupet med danskarnas förakt och kärlek till Sverige. Har vi problem med våra grannar? Och varför förstår man inte vad de säger? Det blir också ett långt samtal mellan tre grabbar om mens. Hur får man som grabb reda på vad det är, och hur påverkas vi av det? Olle dyker ner i en numerisk analys av den så kallade mensskatten. Till sist tar vi itu med de bråkiga, lyckliga och olyckliga minnena från gymnasiet och högstadiet, ett stadium de flesta av oss länge arbetat med att försöka förtränga.

Vår topplista för denna vecka kan man läsa här. Relevanta länkar: Danska barn har problem att förstå danska inte undra på Är danskarna lyckligare än vi? Svensk och dansk TV samsänder om flyktingkrisen Inte ens danskarna förstår danska Avs. Tjejerna håller inte sina avtal. Rickard ligger och latar sig på Rügen, men har spelat in en lektion om paleo och diabetes Olle pratar om hemlöshet - ett vanligt inslag i Berlin Vårt elfte avsnitt spelades in utan Rickard, som är på semester.

I hans ställe har vi fått in en hemlig gäst, en swingdansande startup-arbetande barndomskompis till Max och Rickard, som kanske kan tänka sig att flytta till Berlin. Varför flyttar man till Berlin, och vad är egentligen en startup? Det blir en blandad diskussion om hur viktigt det är att hålla avtal och om en stad som badar i hemlöshet.

Diskussionen leder oss genom hemlöshetens statistik, problematik, personliga beröringar och eventuella lösningar. Fanns hemlösa i DDR, och borde de skylla sig själva? Rickard mejlade dessutom ett ljudklipp i vilket han reder ut begreppen paleo, diabetes och insulin.

7 Comment

  • Niels Lyhne. Rickard tar oss med tillbaka till gymnasietiden då hans tjej var otrogen och han nästan blev anhållen för kvinnomisshandel på samma kväll. Egmond Fadren ; Spöksonaten bok. Hämta Hunger och siden - Herta Müller. Vår topplista för denna vecka kan man läsa här.
  • Boek Een Perzische grammatica J. Länkar: Där Max bor heter allt nåt med Richard, och är Berlins nya drogträsk Det nya tyska nationalistiska partiet AfD kommer snart vara i tyska riksdagen. Download Glutenfria kokboken pdf Elisabeth Ekstrand Hemmingsson. Grekiska övärlden bok pdf. Verzamelde gedichten boek.
  • Alles telt 8 toetsboekje maatschrift boek pdf. Eenzaam Heden ebook - Naema Tahir. Hollywood kryllar av sexskandaler, här är några av de grövsta! Världens sämsta svenskar gör världens sämsta pod från Berlin. Eftersom alla människor har olika sexuella eller romantiska behov är det svårt att veta när det handlar om ett missbruk eller bara ett starkt behov.
  • Ekologi - en introduktion : En introduktion pdf download Håkan Pleijel. Mötesplatsen sveriges bästa evan. Den drabbade kan dock inte ta emot riktig närhet eller kärlek och livet handlar istället om ett flyktigt letande efter något annat, enligt sajten Sexmissbruk. Download Norstedts första svenska ordbok - Birgitta Ernby pdf. Download Den blå barnkammarboken - Ellen Adolfsson pdf. Och varför förstår man inte vad de säger? Download Brott kan ej styrkas pdf Martin Melin.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google