Lesbian

Borno torra filmer

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

kvinnor stora naturliga bröst
filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

filmer borno torra

Logga in. Loading Video Sånger om Korset, Lotta Bornö. Publicerad Tillgänglig till Program Kategorier. Sånger om Korset. Sånger om Korset - Lars Petersson, del 2 Denna gång gästas vi igen av Lars Petersson och visar musikvideor med låtar från Ruben Agnarssons senaste skiva. Sång och musik blandat med samtal.

Under programmet sjunger Sten-Owe Glennemo. Befriad med Annsofie Björhag I detta program av Befriad gästas Håkan Axéll av Annsofie Björhag som talar bland annat om med Hjärta för Barn, ett socialt arbete på kristen grund och vilken roll hon har i det. Från Vårt Perspektiv - Ann Lisi I detta avsnitt av Från vårt Perspektiv möter Börje Claesson och Maria Owiredu den danskfödda Ann Lisi som berättar om Guds trofasthet genom livets alla omständigheter, andlig krigsföring och sitt egna otroliga trosstärkande vittnesbörd.

Förintelsens ögonvittnen, vittnesbörd med Lea Gleitman Lea Gleitman som överlevde förintelsen. Inblick i hetluften - Om svenska försvaret I detta första programmet samtalar Ruben Agnarsson med Allan Widman och Stig Sjöberg om det svenska försvaret.

Inblick i hetluften - Gunnel Skeppholm Ruben Agnarsson träffar stadsåklagaren Gunnel Skeppholm som vann ekobrottmålet och mobbades. Inblick i hetluften - "Förföljelse på svenska asylboende" Ruben samtalar med Anne Munch om kristna som förföljs på asylboenden. Inblick i hetluften - Sebastian Stakset Inspelat på Bokmässan Från Vårt Perspektiv - Andreas Claesson Börje Claesson gästas i studion av sonen Andreas Claesson som samtalar med honom om Kanal 10s utveckling, visionen, Guds ledning och trofasthet.

Hur mår du? Avsnitt 1 Det gör ont i själen! Vad gör man? Christina och Christer Borg reflekterar tillsammans. Avsnitt 2 Det gör ont i själen! Följ Jesus med Tommy - Tro när oddsen talar emot dig Tommy Lilja talar om tro när allt talar emot en. Han samtalar med Malin Svensson om hennes prövningar som blev till seger. Han är en fantastisk saxofonist och du bjuds på härlig musik.

Avsnitt 3 Det gör ont i själen! Väckelse under talet och idag En kvart där Börje Claesson samtalar med Knut Tømmerback och Joakim Claesson om väckelse under talet och idag. Med Øyvind Rygg Øyvind Rygg avslöjar att kabelnätverket i Faisalabad är igång och når till över 4,7 miljoner människor. Andlig vapenrustning Börje pratar om den andliga vapenrustningen.

Om förtröstan på mammon Under 15 minuter talar Börje Claesson till tv-tittarna, med tanke på nedgången i börsen i veckan, om att förtrösta på Gud och inte på mammon. Nyheter om tidens tecken I 15 minuter talar Börje Claesson om nyheter och tidens tecken. Res dig upp och ta ansvar för Sverige En kvarts samtal med Holger Nilsson om att ta andligt ansvar för Sverige. Avsnitt 5 Det gör ont i själen! Följ Jesus med Tommy - Besegra motsägelserna Tommy Lilja talar bland annat med Katie Lorentzon om hur hon och hennes man adopterade barn med speciella behov.

Avsnitt 7 Det gör ont i själen! Bokhyllan - Amos Makajula Del 1 Amos berättar om sitt liv som busschaufför. Avsnitt 8 Det gör ont i själen! Från Vårt Perspektiv - Ankarstiftelsen Börje pratar med Ankarstiftelsen om deras arbete och de fantastiska vittnesbörd de får se och vara med om. Med Ankarstiftelsen Börje Claesson och Börje Erdtman, grundaren för stiftelsen, samtalar om väckelsen som sker på fängelser i Sydamerika.

Lennart Åsbergs resevideo I detta program av 15 minuter med Börje följer vi Lennart Åsberg upplevelse av Kanal 10s israelresa i mars Lennart Åsbergs resevideo: Trädgårdsgraven Vi följer Åsberg på Israelresan där de en dag besökte trädgårdsgraven i Jerusalem.

Idas Mat och Bak Del 6 Bakad potatis med 2 sortes fyllning. Avsnitt 9 Det gör ont i själen! Hälsningar från Chennai I detta program av 15 minuter med Börje får vi ytterliggare en hälsning från Chennai i Indien.

Gud står i centrum efter förlust och i framtidens arbete. Ombyggnad I "15 minuter med Börje" står Börje på den nya musikscenen och talar om Guds förtröstan och att inte förlita sig på sitt förstånd.

Valborg Börje talar inför Jesusfestivalen , då det arrangeras för det e året i rad. Indien-arbetet Owe Carlsson och Börje Claesson talar om deras uppstartade arbete och deras senaste Indienresa. Bokhyllan - Amos Makajula Del 2 Amos berättar om sitt liv och sin bok. En intervju med Jarmo Hanell - Korsbäraren I en spännande intervju talar Jarmo Hanell om evangelisation; på gatan och på internet. Återblickar - Starten Vi ser tillbaka på åren som gått och ser hur det faktiskt gick till när Kanal 10 blev till.

Återblickar - Cafékvällar Det vi idag känner till som Kampanjvecka hette från början Cafékvällar. Avsnitt 11 Det gör ont i själen! Bokhyllan - Gertrud Storsjö Del 1 Gertrud Storsjö undervisar om hur nyandlighet, new age, spiritism och österländska andligheten.

Bokhyllan - Gertrud Storsjö Del 2 Gertrud Storsjö undervisar om hur man kan bli befriad från andligt betryck. Vittnesbörd med Tomas Wallengren Tomas Wallengren vittnar om hur han blir frälst. Nära med Nina - Ulrika Wadskog Ulrika Wadskog; utbränd, förlossningskadad och med stomi på magen kom hon till en plats av förtvivlan. Men Jesus gav henne kraft att återhämta sig.

Positiv Arena - Felix Engström Felix Engströms väg till ett personligt kristet liv i en tuff bransch har varit en utmaning som han dock inte vill vara utan.

Att inte passa in Tommy Lilja samtalar om att inte passa in! Cherstin Lindberg "Jag skulle varit en abort" Del 1 Cherstin Lindberg delar hennes upplevelser och hennes livshistoria som gav grunden till hennes bok "Jag skulle blivit en abort". Rakt av med Owe Carlsson - Per-Arne Imsen Del 1 Samtal om väckelse, tidens tecken, kristenhetens utveckling och om att vara vaken till vad som sker. Rakt av med Owe Carlsson - Per-Arne Imsen Del 2 Samtal om väckelse, tidens tecken, kristenhetens utveckling och om att vara vaken till vad som sker.

Rakt av med Owe Carlsson - Per-Arne Imsen Del 3 Samtal om väckelse, tidens tecken, kristenhetens utveckling och om att vara vaken till vad som sker. Bokhyllan - Björn Lénberg " Gränspolisen som blev helad" Del 1 Björn och Lennart talar om Björns bok och några av de äventyr som Gud har lett honom igenom. Bokhyllan - Björn Lénberg " Gränspolisen som blev helad" Del 2 Björn och Lennart talar om Björns bok och några av de äventyr som Gud har lett honom igenom.

Kanal 10 möter - Isabelle Waldenvik Ett samtal hur man inte går in i väggen och hur kvinnor kan stötta varandra. Från 23 juli Från 24 juli Från 25 juli Från 26 juli Upptäck ditt syfte, lev din förutbestämmelse Del 1 av våra nya studio program.

Del 1 av 4. Kyrkans människor - Tony Larsdal, bibelöversättare, talar om Folkbibeln Möt personer från svenskkyrkliga sammanhang. De berättar om liv, tjänst och församlingsliv i vår samtidskultur. I detta första avsnitt möter vi Tony Larsdal, präst och huvudansvarig för översättningen av Svenska Folkbibeln Kyrkans människor - Kristina o Mikael Avaheden talar om Bibeln i bruk Möt Kristina och Mikael som sätter Bibeln i bruk i samtalsgrupper bland unga vuxna, studenter, i Göteborg.

De arbetar med den internationella organisationen Navigatörerna, som funnits i Sverige sedan talet. Kyrkans människor - Håkan Sunnliden, präst, talar om förnyelserörelser I ett kyrkohistoriskt perspektiv ger Håkan Sunnliden en resumé om förnyelsens kamp och framgång, till i våra dagar. Bokhyllan - Gunilla Ek, del 1 Lennart Åsberg intervjuar Gunilla Ek som berättar om en del av sina livsupplevelser i detta avsnitt av Bokhyllan. Del 1 av 2. Bokhyllan - Gunilla Ek Lennart Åsberg intervjuar Gunilla Ek som berättar om en del av sina livsupplevelser i detta avsnitt av Bokhyllan.

Del 2 av 2. Kyrkans människor - Anna Sophia Bonde, präst och författare Med sin bok Mina bibliska storasystrar tar Anna Sophia Bonde med de bibliska gestalterna in i vår tid, och placerar kyrkan i det offentliga rummet. Kyrkans människor - Björn Gusmark, kyrkoherde och projektledare 'Nya sätt att vara kyrka' är församlingsmodeller för vår tid. Gusmark arbetade ett par år med att inspirera Svenska kyrkans församlingar att våga nytt.

Vi möter exempel från hans eget pastorat, Kode norr om Kungälv. Magnus Magnusson, präst, berättar om betydelsen av nätverket för präster. Kyrkans människor - Anna Hermansson m fl talar om diakoni Anna Hermansson, diakon talar om framväxande nätverk för diakoner. Vi möter henne mitt i i den medmänskliga tjänsten i Kungälv. De samtalar bland annat om att be för människor ute på gatorna så att de blir helade.

Kyrkans människor - Anders O Johansson, gatupräst Det är ett socialt patos som bär Anders O Johansson i sin nya tjänst bland människor av allehanda slag i Malmö. En ny oas för rekreation och uppbyggelse. I första avsnittet talar Håkan om att det finns en hög väg till himlen; och visst vill du vara med på den vägen. I livet är det lätt att lägga på oss bördor, men så långt som öster är från väster låter Gud våra överträdelser vara från oss, och tänk att det blir så lätt när bördan faller av.

Som vuxen blir relationen med föräldrarna annorlunda och ibland inser man inte förrän den är borta vad den faktiskt betydde.

Lyssna till ett öppet och ärligt avsnitt tillsammans med Kjell Lindstedt om saknad, sorg och hopp. Ibland kan livet och tron kännas torr, men vinden blåser igen och detta avsnitt är fyllt av uppmuntran och helige andes uppfriskande vind.

4 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google