Lesbian

Blöja bestraffning etiketter

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

kvinnor stora naturliga bröst
bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

bestraffning etiketter blöja

Jag är så förbaskad på min trettonåring, hittade cigaretter på hennes rum och konfronterade henne och hon nekade inte ens… "Ska väl du skita i", sade hon till mig. Hon tror hon är så stor, jag vet inte vad jag ska göra för att visa hene att hon inte är det. Hon borde få en napp att suga på istället. Och få gå med blöja som en bebis. Jag kanske ska ta hem lite Tena från jobbet…. Jag tycker det låter som att du borde lugna ner dig lite grann.

Det är klart att du inte kan förnedra henne så. Vi har dealat med våra tjejer som nu är 10 och 11 år att om de inte röker eller dricker innan de är 18 år betalar vi deras körkort. Annars får de klara av det själva. Vi får se vad de väljer… :.

Jag tror på positiv förstärkning snarare än bestraffning… : Belöna beteenden man vill se mer av. Var tydlig och bestämd och sätt gränser. Anna-Helga, Metalhead Kennel. Sajtvärd Hundutställning Dvärgpinscher Sällskapshundar medarbetare söks. Medarbetare på Chihuahua. Testa att prata med henne om det hela. Sätt gränser och stå på dig. Slutar hon nu så är det ju bra. Har en elva årig här hemma som tror med i mellan att han är så himla stor, men ja i slutändan är de inte det.

Inget är omöjligt det kan bara vara mer eller mindre besvärligt!! Det är det där beteendet att vara så kaxig som stör mig mest. Men med en blöja i rumpan kanske man inte är så kaxig längre. Jag varnade henne för det nu i morse och det tog skruv tror jag för hon såg lite spak ut.

Nej fy så hemskt! Nog finns det bättre metoder att ta till! Har du provat att informera henne ordentligt om vad följderna av rökning blir? Gör henne ordentligt införstådd med följdsjukdomar och få henne att förstå att det inte är coolt att röka. Sedan kan du ju göra ett snabbt överslag och visa henne hur mcyket pengar hon tjäner på att inte röka, och uppmuntra att hitta på något roligt för de pengarna i stället.

Innan jag kan svara på detta måste jag först få svar på frågan: röker du? Det tar bara lite längre tid! Ska man gå efter vad du skriver här så kommer faktiskt den tanken upp. Har du provat att fråga henne, utan ilska och hot, varför hon röker? Vart hon köper cigaretterna? Jag skulle tala om för henne att om hon håller sig undan cigg före 18 års ålder, så ska jag betala hennes körkort. Den dealen gjorde mina föräldrar med mig och mina två syskon, ingen av oss röker idag.

Jag skulle leta reda på bra dokumentärer om vad som händer inuti kroppen när man röker, bilder på svarta, nedtjärade lungor ruttna tänder och titta på dem med henne. Men först och sist skulle jag tala om att det krossar mitt hjärta att se hur mitt barn väljer att skada sig själv, och att jag älskar henne för mycket för att inte försöka göra något åt saken.

The sad truth - hon kommer röka vare sig du vill det eller inte, hur mycket blöjor du tvingar på henne. Speciellt om hon redan börjat. Visst, har du ordentliga regler och håller koll på henne så kan du få henne att röka MINDRE, inte innan hon ska hem osv, men face it - hon kommer antagligen röka med sina vänner ändå.

Tycker Magmas kommentar 11 Låter väldigt sund. I såna fall tror jag det blir ännu mer revolt. Nej jag vet inte men visst blir man förbannad ibland… Och jag skulle kunna tänka mig att pröva ALLT för att få henne att inte röka, till och med blöja tror jag, även om det låter grymt. Lungcancer är grymmare. Jag vet inte vad jag ska säga, man sätter inte på tonåringar blöja eller hotar med det!!! Det är ju psykiskt kränkande och faktiskt olagligt. Däremot tycker jag att det var strongt av dottern att inte förneka att hon röker ärlighet varar längst försöker jag pränta in i mina barn.

Sen tror jag, lägg märke till TROR, eftersom jag inte känner till er situation att ni har flera problem än rökningen i er familj. Får en känsla av det när jag läser ditt inlägg och kommentar. För det första så kan jag säga att om du på fullaste allvar vill sätta på din dotter en blöja - så är du en mycket mycket mycket mycket störd kvinna.

Och alltså, jag är intresserad, HUR har du planerat att tvinga på henne blöjan? Och på vilket sätt du tror du det skulle hjälpa? Detta med rökningen… vart får tonåringen pengar till det? Hur ordentligt umgänge du än tror hon har så har hon ändå alltid någon kompis som röker, och som bjuder. Kan säga att genom åren så alla mina vänner som föräldrarna tagit pengar ifrån för de inte ska köpa cigaretter, sprit mm.

Snott föräldrarnas guld och pantat, börjar sno cigaretterna från affären mm. Har själv en bonustonåring och när hon gjort något dumt så får hon antingen handdiska 1 vecka som hon hatar eller då tar vi mobiltelefonen av henne….

Ett bra sätt istället för bestraffningar är att erbjuda möjligheter och alternativ… : Om du inte röker till exempel går vi på bio varannan lördag eller annat man kan locka med… Belöna istället beteenden du vill se mer av… :.

Önskar att min mamma hade varit intresserad av att se det hela från den vinkeln under min uppväxt…. Och vi pratar massor med varandra om absolut allt. Jag finns för mina barns skull och de vet att jag vill deras bästa…. Nä det ska jag ju inte. Jag ska inte tvinga henne. Det räcker nog, tror jag, om blöjpaketet en dag står där i hennes rum som påminnelse. Då tror jag inte jag behöver tvinga henne överhuvudtaget.

Mobilen kan jag inte ta ifrån henne för då har jag ingen koll på vart hon är. Men diska skulle kunna funka. Datorn betyder ju ganske mycket för tonåringar, ja även för äldre!

Exakt HUR har du tänkt tvinga på henne en blöja om jag får fråga? Kan ju säga tt tilexempel när jag var 13 och rökte så hade jag aldrig låtit min mamma sätta på mig en blöja. Ska du spänna fast henne och sätta på den eller vad? Kan säga att hade min mamma satt ett paket blöjor på mitt rum när jag var 13, så hade jag skrattat. Sorry, men det har verkligen inte hjälpt.

Förstår verkligen inte hur du tänkt få det att funka. Det jag kan känna också är att det inte riktigt är en naturlig konsekvens? Blöjor och rökning hänger liksom inte ihop öht? Nä, du får nog klura ut ett bättre sätt att få din dotter på andra tankar! För att inte tala om att det är ett lagbrott som du som förälder gör dig skyldig till, om du begår ett sådant övergrepp på din dotter- det är ett övergrepp om det sker mot hennes vilja och med tvång.

Köp nikotin plåster elr va nu de bästa är för att få henne sluta om hon e beroende.. Annars dra in hennes barnbidrag tills hon slutar sj elr trappar  ned på…. Prata med henne, visa bilder på hur de kan se ut efter några år, de e bara att förklara å förklara.. Tahenne ev till en informations träffa om de finns sånna om tobak..

Jag skojar inte om själva alltihopa men det krävs ju att jag ska svara på dumma frågor om "hur det skulle gå till". Så himla genomtänkt kandke det inte var från början att jag hade någon "jävulsk plan".

Men det är klart att jag skulle kunna tvinga henne om jag verkligen ville. Och ja, jag tycker man kam jämföra en napp med cigaretter. Båda tillfredsställer väl ett sugbehov. Du är ute och cyklar. Nej lägg ned de utan dra in på hennes saker kläder, data, mobil ge henne utegångsförbjud ett tag ta hene till föreläsningar om tobak så hon får se hur äklig man blir när man röker, och hur man stinker….

Dra in på de hon gillar å ge henne utegångförbjud.. Låt henne flippa å kalla er saker, stå på er, men inte hota med napp å blöja, de kan gå i arv så hon kanb göra samma sak ev till sitt barn i framtiden med att hota med samma visa….

Jag tror att känslan av skam kan vara bra för en obstruant tonåring som inte förstår sitt eget bästa. Ibland kanske man måste rasera egon innan man kan bygga dem igen… Här är några tjuvrökande flickor i USA som får gå med skyltar.

Inte ett dugg mer än rätt tycker jag. Du vinner inget inget INGET på att skämma ut din dotter, det enda enda ENDA du gör är "push her away" från dig när du beter dig så, det betyder att din dotter inte kommer ha något förtroende eller relation till dig….

Jagtror hon kan känna att jag faktiskt bryr mig "på riktigt". Att bara tjata räcker ju uppenbarligen inte. Nej en 13 årig tjej kommer inte känna att du "bryr dig om henne" när du tvingar på henne en blöja o. Gud vilka vidriga skyltar.

7 Comment

  • Det bästa vore nog att låsa tråden. Men att man inte följde de lagar som reglerar tvångsåtgärder var ju det kliniken fick kritik för i IVOs rapport. Och skulle det vara så illa, att de är helt borta och inte har kontroll på blåsan, då kan man lägga de på en tvättbar bäddmadrass på golvet och inte lämna dem ur sikte. Och nu skulle bristerna rättas till. Amanda spelar keyboard Jag har när hon sjunger, säger Amandas mamma.
  • Fånga dagen - i morgon kan det vara försent!!! Personalen vi har pratat med tycker att samtalen är viktiga. Vid något tillfälle har hon gjort det också och försökt skada sig själv, men inte alla gånger. Lungcancer är grymmare. En av de viktigaste metoderna som skulle minska antalet bältningar är så kallade eftersamtal.
  • Som sagt prata lungt med henne och fråga varför hon börja röka, hur e gick till, om hon har kompisar i skolan med mer med mer, hoppa inte bara på henne. Bilder Så hon vill nog inte heller. Lösenord: Glömt ditt lösenord? Blev det här rätt nu? Beräknad förlossning År - Månad 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 - Dag 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Och det som var här var att plocka undan… rakblad… alltså jag gick och tittade, gick och snokade, under sängen…  - Här med knivarna, jag försökte gömma dom, men det gick inte.
  • Besök vårt supportforum. Att slippa kiss i sängen helt enkelt? Jag skulle tala om för henne att om hon håller sig undan cigg före 18 års ålder, så ska jag betala hennes körkort. Dubbelmoralens USA… Av dessa flickors föräldrar har garanterat en hel del själva gjort sig skyldiga till dumheter när de var unga, och har ingen rätt att utse sig själva till domare över sina barn. Nej, det är absolut inte realistiskt att hålla sitt barn istängt tills hon blir myndig. Enligt personalen vi pratat med var det många anställda som var trötta på tjejerna som skar sig. Så det kanske inte var så mycket bältningar för att hon var så drogad, säger mamman.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google