Lesbian

Nakna kvinnors stavvalv

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnor stora naturliga bröst
kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

kvinnors stavvalv nakna

Elena Isinbaeva är en rysk idrottsman, en legendarisk stavhoppare. Välja denna sport vid 15 års ålder, misstänkte flickan inte att det skulle ge henne världsomspännande berömmelse och erkännande. En gång utvisad från Olympic Reserve School för hopplöshet blev Elena så småningom författare till 28 världsrekord, två gånger olympisk guldmedaljör och flera världs- och europeiska mästare.

Elena Gadzhievna Isinbaeva föddes den 3 juni i Volgograd. Fadern till den framtida idrottaren, Gadzhi Gafanovich, emigrerade från Dagestan och arbetade som rörmokare, mamma Natalya Petrovna, ryss av nationalitet, arbetade i ett pannrum, blev senare hemmafru.

Familjen levde blygsamt, även om Isinbayevs stödde Elena och hennes yngre syster Inessa i alla sina ansträngningar. Mamman höjde flickorna i allvar och förutspådde en idrottskarriär åt dem, eftersom hon själv var förtjust i basket i barndomen och försökte gå in på Institute of Physical Education. Vid 5 års ålder gick Elena till en idrottsskola där hon var engagerad i rytmisk gymnastik under ledning av Lisovs, hedrade tränare i Ryssland.

Flickan studerade vid specialskolan i den olympiska reserven och gick in i Volgograd Academy of Physical Culture utan konkurrens. År kallades Elena Isinbaeva upp för att tjäna i järnvägstrupperna, och efter 2 år fick flickan rang av seniorlöjtnant och efter ytterligare 3 - kapten. År fick idrottaren rang som major och undertecknade ett kontrakt med det ryska försvarsministeriet, enligt vilket Isinbayeva kommer att genomföra genomgångar vid en militärskola.

Men hennes höga tillväxt cm med en vikt på 65 kg hindrade henne från att fortsätta sina studier och karriär i gymnast. Lenas tränare såg bara sporttävlingar på TV där stavhoppningsidrottare uppträdde och trodde att denna sport skulle vara perfekt för hans avdelning. Isinbayeva drömde redan om en sportkarriär och förstod att hon hade liten chans att bli en berömd gymnast, så hon gick med på förslaget.

Senare medger hon att Alexander Lisovoys insikt påverkade hennes sportbiografi. Som ett tacksamhet kommer mästaren att presentera den första mentorn med en present - nycklarna till en ny lägenhet - på toppen av sin ära.

Att byta sport vid 15 års ålder anses vara ett riskabelt steg, men Isinbayeva hade den nödvändiga viljan att börja lära sig från grunden. Den hedrade friidrottstränaren Yevgeny Trofimov blev hennes mentor, för första gången i sin karriär räddade han en tjej.

Isinbayevas första hopp visade att hon har nästan all nödvändig sportträning och en medfödd predisposition för denna sport. Det tog Trofimov bara sex månader att göra den unga idrottaren till en mästare. År tar Isinbayeva igen guld vid juniorlekarna och slår sitt eget rekord med 10 cm. När stavhoppningsdisciplinen lades till de olympiska spelen fick Elena en chans att delta i den mest prestigefyllda starten på de fyra åren.

Men under kvalet presterade flickan inte särskilt bra och kom inte till finalen i spelen. I tre år fick Elena Isinbayeva många medaljer bland juniorer: , en guldmedalj vid EM och Berlin International Festival, vann hon silver vid Europamästerskapet i München och förlorade förstaplatsen till en annan rysk kvinna.

År satte Isinbayeva ett nytt världsrekord på 4 m 82 cm. Gradvis stigning till höjden gjorde det möjligt för Elena att behålla sin popularitet år efter år. Redan då medgav idrottaren själv att en sådan höjd är mer en träning för henne, och hon är redo för nya rekord, i synnerhet drömmer hon om att sätta 36 världsrekord. Samtidigt bestämde Isinbayeva att byta tränare: Vitaly Petrov, tränaren för den berömda stavhopparen, kom att ersätta Trofimov.

Sedan flyttade Elena till Monaco, där hon också satte ytterligare ett rekord i Super Grand Prix-serien. I augusti vann idrottaren igen en övertygande seger vid de olympiska spelen med ett hopp på 5 m 5 cm. Men världscupen i Berlin gav sportstjärnan det första offensiva nederlaget; i finalen i tävlingen lyckades inte Elena övervinna en enda höjd.

I en intervju sa Isinbaeva att hon var upprörd över detta nederlag och hon var extremt generad inför tränaren, som hon hade svikit. I april drabbades Elena igen av ett bakslag; vid sina föreställningar i Doha lyckades flickan inte ens få en bronsmedalj: hennes långvariga rival Svetlana Feofanova var före henne.

Efter denna händelse bestämde sig Elena Isinbayeva för att lämna sporten en stund. År återvände Isinbaeva till Volgograd och återvände till tränare Trofimov. Efter ett års paus deltog flickan i den ryska vintertävlingen, där hon vann en jordskridande seger. Ytterligare prestationer för idrottaren var ganska varierande: hon satte antingen nya rekord eller fick inga priser alls.

Intressant är att i tävlingen vanligtvis använde mästaren tre stolpar med olika färg på lindningen. För den första uppvärmningshöjden valde Elena en rosa nyans, för den segrande höjden - blå och för den tredje rekordhöjden - gyllene. Vid föreställningarna uppträdde idrottaren alltid i en sportbaddräkt med inskriptionen "Ryssland".

Detta beslut dikterades av nedgången i idrottarens aktivitet och önskan att ta hand om familjen och få ett barn. Icke desto mindre fortsatte Isinbayeva träningspass och planerade att tävla vid OS i Rio de Janeiro i slutet av sin karriär. Men fyra års hård träning ledde så småningom till besvikelse och frustration.

Elena Isinbaeva är en öppen och vänlig tjej, men hon föredrar att inte marknadsföra sitt personliga liv. För första gången öppnade hon slöjan över sitt personliga liv. Artem visade sig inte vara en berömd idrottare alls, vilket många journalister tidigare hade antagit, men en DJ. Isinbayeva och Artem träffades under idrottarens träningsläger i Donetsk. Efter en tid gick paret ihop.

Ofta i en intervju sa Elena att hon drömmer om ett barn. År blev hennes dröm verklighet: Isinbayeva hade en flicka som heter Eva. För hennes första barns födelse var Elena tvungen att ge upp sin idrottskarriär och åka till Monaco på grund av den ryska pressens alltför nära uppmärksamhet. Samtidigt ändrade idrottaren inte officiellt sitt medborgarskap och förblev en rysk kvinna enligt sitt pass. Snart blev namnet på barnets far känt - spydkastare Nikita Petinov, han blev Isinbayevas make i slutet av År inträffade en tragisk händelse i Elenas liv - en idrottsman.

Mästaren publicerade ett avskedsfoto på sin Instagram-sida. I mitten av februari blev det känt att Elena Isinbayeva var för andra gången, som hon rapporterade från sin Instagram-sida.

Hon födde en son, Dobrynya, på en klinik i Monaco. Familjelivet påverkade inte Elena Isinbayevas aktivitet i sociala aktiviteter. Idag är hon grundare och chef för en välgörenhetsstiftelse med sitt eget namn, som stöder barn som går i sport.

Antalet tävlingar i federal skala inkluderar löpning, lång- och höghoppning, kulspark. Tonåringar i åldern är inbjudna att delta i tävlingen. Ett annat arbetsområde för Jumper's välgörenhetsstiftelse är att hålla gatusportfestivaler, vilket rapporteras på sidorna på Isinbayevas officiella webbplats. Elena gör också ansträngningar för att öppna nya idrottsplatser i Volgograd och andra städer i landet och hjälper barn i svåra livssituationer.

Nu samarbetar fonden med globala varumärken som ger ekonomiskt stöd till idrottssatsningar. Många namn på kända idrottare och mästare är inskrivna i historien med guldbokstäver. Och bland dem finns det utan tvekan många människor från olika delar av Ryssland. Till exempel den berömda gymnasten Elena Isinbaeva, som sedan barndomen har gjort stora ansträngningar och gått igenom många ansträngande träningspass för att nå det olympiska pallen.

Hittills lyckas en framgångsrik idrottare, som har visat otrolig uthållighet för hela världen, inte bara att förbättra sig i sport utan också att uppfostra en vacker treårig dotter med sin man. Fans av denna ensamma kvinna följer outtröttligt sportstjärnans liv. Och så i dag bestämde vi oss för att prata om hur Elena Isinbayevas biografi började och utvecklades, liksom vad kändisens framgångshistoria och de mest intressanta fakta om henne är längd, vikt, ålder, nationalitet, födelseort, hobby.

Många fans av den berömda ryska idrottaren är intresserade av hennes parametrar. Till exempel, hur lång är en idrottsman? Som svar på denna fråga kan du ge helt exakta uppgifter, nämligen - cm. När det gäller vikten är den ungefär 65 kg. Och åldern av en skönhet är inte svår att ta reda på genom att ange när hon föddes.

Det var då en tjej som heter Elena Isinbayeva föddes i familjen till en rörmokare och ett fungerande pannrum och hennes biografi började. En enkel familj av arbetare bodde mycket blygsamt i staden Volgograd. Barnets far, en utvandrare från Dagestan, var flitigt engagerad i reparation och installation av VVS, eftersom han var tvungen att tillgodose behoven hos fyra personer.

Ja, ja, förutom att Elena växte upp en annan dotter, Inessa, i familjen. Flickornas mamma är en rysk kvinna. Fader, som vi sa tidigare, är en Dagestan Tabasaran från Khiva-regionen. Av nationalitet har båda Isinbayevs systrar därför kaukasiska rötter och kan vara muslimer, men Elena Isinbayeva konverterade till kristendomen som barn.

Gadzhi Gafanovich, chefen för familjen Isinbayev, försvann på jobbet hela dagen. Flickornas mor, Natalya Petrovna, som en gång spelade basket på amatörnivå, arbetade först i ett pannrum och med tillkomsten av sina döttrar slutade hon, höll huset i ordning och var engagerad i att uppfostra barn.

Föräldrarna var mycket stränga, särskilt mamman, som uppmuntrade till disciplin och sport. Att inte ha gått in på Institutet för fysisk utbildning på en gång såg Natalya Petrovna idrottare i sina döttrar.

Därför började Elena Gadzhievna Isinbayeva sin idrottskarriär relativt tidigt. Mor skickade henne till gymnastiksektionen vid 4 års ålder.

Lenas syster spelades också in där. Syster Inna gick dock inte professionellt in i sport, även om hon för närvarande arbetar som instruktör i ett gym. Men Elena Isinbayeva lärde sig grunderna i konstnärlig gymnastik på en idrottsskola av familjen par Lisov - Marina och Alexander. Den framtida legendariska idrottaren Elena Isinbaeva ägde 10 år åt gymnastik.

Under denna tid bytte hon skola, gick in i teknik och lyceum och började sedan studera vid specialskolan i den olympiska reserven.

På grund av det faktum att Elena Gadzhievna Isinbaeva hade en målmedveten och ihållande karaktär kunde hon, efter ett års studier i en specialskola, gå in i Akademin för fysisk utbildning, där hennes mamma en gång drömde om att studera. Yrket som lärare i fysisk utbildning behärskades av flickan i 5 år, vilket bekräftas av det examen som tilldelades Isinbayeva Men flickans sportkarriär i ett visst skede led ett fiasko. Hennes höga tillväxt blev ett hinder för full förverkligande av Isinbayeva som gymnast.

Nära år förklarades Lena Isinbaeva, som vid den tiden redan hade blivit en mästare inom sport vid 15 års ålder , olämplig för professionellt bruk. Från det ögonblicket var hon inte längre listad i den olympiska reserven.

6 Comment

  • Elena Isinbayevas make, Nikita Petinov, liksom hon själv, är kopplad till sportvärlden. Tre år senare, under vilka kommunikationen huvudsakligen begränsades till korrespondens och samtal, bestämde de sig för att leva tillsammans. Och jag kysste fortfarande bara på kinden. Victors soldater: Vasya Korobko. Men efter att ha bestämt sig för att ägna sitt liv åt sportvärlden kunde Elena Isinbaeva inte föreställa sig sin framtid utan honom.
  • Sedan flyttade Elena till Monaco, där hon också satte ytterligare ett rekord i Super Grand Prix-serien. Det ansågs bidra till jämlikhet, jämställdhet och en sund inställning till sexualitet. Förresten, stjärnan i ryska friidrott visas ofta på bilder på Internet i en baddräkt. En övervägande majoritet av det religiösa motståndet rör den offentligt visade nakenheten. Och du förstår att du kan tala tre eller fyra språk. Under perioden till slutade Isinbayeva inte att träna och förbättrade sina stavvalv , och deltog i olika tävlingar. Nakenhet har också uppfattats som ett skydd mot skada och onda makter.
  • Brasiliens huvudstad: Brasilia. Yves Kleins Anthropometries , avtryck på duk från kvinnokroppar insmorda med blå färg, hade visat vägen. I henne stödde och hjälpte alla varandra i svåra tider. Artem visade sig inte vara en berömd idrottare alls, vilket många journalister tidigare hade antagit, men en DJ. Under två hela år kontrollerade den svenska astronomen Anders Celsius termometern som den franska zoologen och metallurg Rene Antoine Reaumur tidigare skapat.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google