Lesbian

Daglig blöja vuxen

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

kvinnor stora naturliga bröst
blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

blöja vuxen daglig

Precis när du trodde att saker inte kunde ha blivit värre, erkände du just nu tecken på att din vän måste bära blöjor för vuxna! Men hur kan du hantera dem? De är dock din vän. Behandlar du dem som ett barn?

Behandlar du dem som en vuxen? Tja, läs vidare för att ta reda på det nedan. Steg Räkna ut verkliga tecken som leder dig upp till tolkningen som säger att din vän bär blöjor. Det kan bero på lukten av dem ensamma, bruset, eller kanske är det deras blöja som sjunker lite, eller så syns det från formen och storheten på sina byxor.

Kanske kan det till och med vara att din vän bär en blöjväska vart de än går, även om de inte har några barn som följer dem. Var en stödjande vän. Din första tanke kan vara en lust att bota din vän genom att söka på internet för att göra det.

Istället för att göra det, tänka på din motivation. Är det för att du tror att blöjor skämmer bort dig eller för att du vill hjälpa? Din vän bär troligt blöjor av en anledning. Det är bäst att anta att läkare och experter redan har försökt sitt bästa.

Om din vän har slitit blöjor i flera år är din vän troligtvis van vid att bära blöjor och accepterade sig själva som någon som behöver bära blöjor som en del av sin dagliga ritual igen. Att dela hemligheten med dig är ett stort steg och är inte tillfället för dig att föreslå ett botemedel du hittade på Internet.

Din vän har troligen redan testat det och konsulterat experter som inte kan hjälpa. Diet och andra lätta botemedel fungerar troligen inte och orsakar mer stress än lättnad. Ställ dig själv några frågor om du anser att din vän är en nära vän eller inte? Svaret på dessa frågor kan överraska dig i hur mycket du ärligt ser för din vän. Vill du prata om dina egna underkläder med den här personen?

Om inte, kan du vara bättre på att bara fortsätta och vänta på att din vän börjar den här konversationen. Vänligen respektera om s han vill inte inleda samtalet. Förbered den första konversationen. Är det för att få personen att klippa ner sin blöjanvändning eller helt bli av med sina blöjor? Eller är det något annat mål som omfattas av deras blöjanvändning? Vill du vara stödjande, och i så fall hur mycket? Tänk ärligt hur mycket stöd du kan ge, eftersom blöjbärare och hantering av dem tar mycket psykologisk och fysisk hjälp från vänner, och kan vara var som helst från att hjälpa dem att byta blöja till att täcka deras lögn som de kanske inte vill utsättas för andra att skydda bäraren från uppenbara psykologiska skador om de sprider den till andra som sprider den ytterligare.

Stäng av telefonen för att visa att du bryr dig om en privat konversation. Planera konversationen så att den är i en privat miljö utan andra människor. Låt det finnas utrymme för din vän att berätta en sorglig historia, gråta och lita på dig utan störningar eller andra möten.

Din vän kan ha haft det här samtalet tidigare och vara säker på att ha blöjor, men det kan också vara första gången de har denna konversation utanför nära familj. Läs resten av den här guiden. Tänk på intimiteten hos den hjälp du vill ge, där dina gränser är såväl som att få upp situationer där du tvivlar på hur du ska hantera den.

Uttryck din vänskap till och med dem. Fråga vilket ord de föredrar att du skulle använda. Vissa föredrar att kalla dessa absorberande byxblöjor, medan andra inte gillar de konnotationer som dessa ord ger och föredrar kuddar, trosor eller absorberande underkläder Hitta ett ord som passar dig och din väns skönsmässiga nivå.

Försök på en av deras blöjor, för att se hur din vän känner sig när du bär dem om du kan mage tanken på att du bär en och kan antas kunna ta bort den självförtroende utan väsen. Om du är en nyfiken person kan du fråga din vän om du kan låna en blöja för att prova på dig själv, vilket kan öppna konversationen för att låta din vän visa sin expertis och råd om deras förmåga att bära en blöja och få dem att känna sig accepterade och på lika villkor med resten av människorna i världen.

Använd guiden i Hur man bär en blöja för att ta reda på hur man kan bära en blöja som dem. Tänk på om de ens behöver bära blöjan alls eller att de som bär blöjan svarar på en förlägenhet från någon annan situation. Se till att deras blöjan inte används på grund av andra medicinska problem som prostataproblem eller stressinkontinens. Låt deras familj prata med dem och låta deras familj ta dem till en läkare som kan behandla och utvärdera varför de kanske till och med behöver sina blöjor för att säkerställa att de inte har någon annan drastisk anledning som är härdbar, men om den är obehandlad kan det bli ganska problem längs linjen i tid.

Se till att bäraren inte skäms för att ha blöjan ute offentligt. Många bärare kan skämmas över att deras blöjor kommer att utsättas offentligt och att om de inte tas på allvar kan problemet komma ur handen.

Se till att de kan lita på dig för att hjälpa dem att hantera livets nödsituationer medan du bär det offentligt, från att skydda andras syn på dem till andra frågor om deras användning. Försök att inte agera för tråkigt för dem eller deras situation, om de inte kan tyckas få ett annat svar från läkaren eller något annat visar sig vara fallet som aldrig tänkt på något annat som gör blöjan till en primär orsak till andra frågor.

Räkna med att hjälpa dem när du märker att deras blöja visas. Liksom underkläder har blöjor en tendens att visa sig i korsryggen efter att ha böjt sig för att plocka upp något eller när personen bara sträcker sig.

Detta förbättras genom att blöjor har en högre midja och en plastliknande bakpanel som kan göra det enkelt för skjortor att glida upp och avslöja sin blöja. Din vän kommer sannolikt inte att vara medveten om blöjan som visas, och precis som en Tvättinstruktion Taggvisning det anses artigt att berätta för din vän, så att garderobsfunktionen kan justeras.

Din vän kanske uppskattar det om du inte säger "Din blöja visar" högt, men du kan komma överens om ett annat mer iögonfallande ord som är mindre skadligt för deras hälsa som strumpor, byxor eller någon annan term du kan tänka med dem. Blöjor kan hållas fast.

Blöjornas övre kant är gjord av plast som hjälper till att täta i urinen medan de ligger. När den väl är instucken under och i själva blöjan kan den bli mindre synlig, men det kan skapa hudkontakt med plasten vilket kan resultera i klåda och hudirritation för bäraren.

För att minska blöjans kant är det bättre att böja denna övre del utåt så att bärarens andra kläder håller blöjan på ett bättre ställe på kroppen. Var runt och redo att hjälpa din vän att bära sin blöjväska till dem. Erbjud att bära din väns blöjväska.

Även om din vän ibland kan säga att de kan göra det, bara att vara redo och att bry sig, kan det definitivt betyda mycket för din fortsatta vänskap att utvecklas.

Det kan vara irriterande att alltid behöva bära en väska med reservblöjor, och de förnödenheter som följer med deras blöja och byta, inklusive att bära våtservetter och salva. Att erbjuda att bära väskan underlättar inte bara den fysiska utan också den psykologiska bördan med att bära blöjor.

Din vän kan säga nej, men det är åtminstone en trevlig gest som visar acceptans och villighet att hjälpa till. Gör din vän medveten om att deras blöja behöver förändras. Även om vissa typer av blöjor har olika absorptionshastigheter och tider som de ofta bärs mot mellan förändringar, är det skillnad mellan vått och smutsigt eller bara att vara vått eller bara vara smutsigt, och de måste alla bytas.

Vissa blöjor för vuxna är gjorda för att bäras bekvämt i flera timmar, inklusive ungefär en typisk livsstil på en till tre timmar för de tunt vadderade de till tio till fjorton timmar för de tjockaste vadderade.

En förändring rekommenderas: När blöjan är så våt kan det läcka Efter smutsiga olyckor När blöjan luktar. Ingen i närheten gillar den strålande lukten. Vattentäta plastbyxor kan begränsa lukten. Innan du börjar en lång resa utan tillgång till toaletter Innan du åker på cykel. Din vän kanske inte märker när de våter sig. Att ha en vän att hålla meddelandet om sina blöjproblem är mycket bekvämt under åkturen.

Du kanske också kan plocka upp små subtila förändringar som din vän kanske inte är medveten om eller har vant sig vid som tiden har gått på medan de bär sina blöjor. Det är inte ovanligt att bli lite grinig när blöjan blötläggs eftersom våtan känns medvetet och irriterar, men din vän kanske inte känner att blöjan är våt eftersom de koncentrerar sig på vägen framåt när man cyklar. Se till att du är där för att hjälpa tröst din vän, särskilt när de säger att de inte vill ha din hjälp. Men stäng av från ständigt förhör med dem om de så önskar.

Det kan känna sig ganska skrämmande, nedbrytande och pinsamt att konfronteras med din vän som har vått blöjan och behöver bytas. Du måste ha en överenskommelse med din vän för att veta att det är okej med dig att kommentera deras behov av att byta blöja av dig och att du inte kommer att nämna något till någon annan '' 'vad som händer i rummet , stannar i rummet '' ' [5] Att ha ett kodord kan underlätta situationen.

Alternativt kan du komma överens om en icke-verbal antydning som en poke eller knacka på kroppen för att berätta för din vän att du kan lukta deras blöja utan att dra uppmärksamhet från någon annan. Besök toaletten tillsammans. Ibland känner blöjbärare att de inte kan komma till toaletten i tid så att de bär sin blöja.

Om du kan visa dem att de '' kan '' göra det i tid kan du få din vän att använda toaletten och kanske till och med kunna rädda blöjan från att ens användas helt.

Tänk på att shoppa eller göra något annat än att låta dem bära sin blöja och visa sina blöjor till dig och deras familj. Du kan använda kodord för detta för att hålla det privat i butiken. Innan du shoppar ska du dock se till att deras blöja är våt för att se till att andra kläder som du inte har köpt ännu inte blir våta och du kommer att tvingas köpa dessa bitar. Handla plastbyxor med dem, om de så önskar eller behöver köpa dem av någon anledning.

Om du är bekväm att prata om och köpa menstruationsunderlag eller tamponger med din vän, bör det också vara möjligt att prata om att köpa plastbyxor tillsammans. Annars låt det vara upp till din vän att starta den konversationen. Byxor av plast eller gummi minskar lukten, ljudet, risken för läckage och håller blöjan tät mot kroppen så att den blir mindre synlig.

Det är å andra sidan en ganska intim sak för dem att köpa, mer än att köpa vanliga underkläder. Det är en kläder som bara du och din väns närmaste kamrater kommer att se, men det är också ett plagg som romantiska partners eller personer som söker upp en kjol kommer att se och därmed är ett avgörande modetillbehör. Om plastbyxor bärs är det också troligt att benbyxorna på dessa byxor kommer att visas i korsryggen när de plockar upp något eller sträcker sig. Överväg att simma, sola, gå till gymmet, bastun, spa, få en massage eller ta en allmän dusch tillsammans.

Prata med din vän om detta innan du planerar eller betalar dessa aktiviteter. Föreslå aktiviteten till din vän och lyssna på svaret. En möjlighet kan vara att din vän besöker toaletten ganska ofta före, under och efter aktiviteten och bär ingen eller en mycket tunn blöja. Medan cykling vanligtvis inte inkluderar semipublic nakenhet innebär det att man sätter mycket tryck på blöjan såväl som att böja blöjan ur koppens form som naturligt bildas när man går.

Dessutom gör cyklar det svårare att bära kjolar ett annars bra kvinnligt plagg för att göra blöjor mindre märkbara.

3 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google