Lesbian

Jeannie pfeffer sex

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

kvinnor stora naturliga bröst
sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

sex jeannie pfeffer

Huvudsidan för No War Luke Addison är en årig fredsaktivist. Hans fredsarbete startade vid universitetet där han studerade engelska och drama och blev snabbt intresserad av att använda Drama som ett verktyg för att ta itu med och reflektera över lokala och internationella sociala frågor.

Genom sina dramaverkstäder har han arbetat med äldre, utsatta ungdomar och flyktingar och använt Drama som ett sätt att utforska och reflektera över nyckelfrågor, titta på båda sidor av en fråga och resolutioner. Genom sitt drama och fredsutbildningsarbete blev han involverad i Rotary International och inrättades snart en ungdomsgrupp vid universitetet som arbetar för att lösa lokala och internationella frågor.

Han blev snart den nationella ordföranden för Rotaract UK och det var genom detta att han introducerades till organisationen PeaceJam, en internationell fredsutbildningsgrupp som arbetar med ungdomar och Nobel Peace Laureates. Han och andra satte en PeaceJam upp på University of Winchester och höll sin femte årliga konferens i mars i år med en annan bekräftad nästa år.

Han är också vice ordförande för Uniting for Peace, en icke-statlig organisation som har arbetat sedan för att skapa och främja en global kultur av fred, icke-våld och fattigdomsminskning.

Han är en mycket aktiv utskottsledamot, som arbetar med att organisera evenemang, seminarier och workshops tillsammans med Chair Vijay Mehta. Vid sidan av sitt fredsarbete arbetar han som vårdnadshavare, en journalist och en poet. Leah Bolger avbröts i från US Navy på rank av befälhavare efter tjugo års aktiv tjänstgöring.

Efter pensionen blev hon mycket aktiv i Veterans For Peace, bland annat val som första kvinnliga nationella president i Senare det året var hon en del av en delegation från personalen till Pakistan för att träffa offren för amerikanska dronesattacker. Hon är skaparen och samordnaren av "Drones Quilt Project", en resande utställning som tjänar till att utbilda allmänheten och känna igen offren för amerikanska kampdroner.

Hitta henne på FaceBook och Twitter. Född i i Västtyskland, flyttade Heinrich Buecker till västra Berlin efter att ha avslutat skolan i , för att inte dras in i Bundeswehr, den västtyske militären, som var obligatorisk vid den tiden. Västra Berlin var då en fristad för många som försökte hålla sig borta från en återuppväxt tysk militarism, eftersom staden var utanför gränserna för Bundeswehr.

Mellan inledande byggjobb, politisk aktivism, vissa universitetsstudier och omfattande resor började Heinrich bygga ett rörligt företag och fortsatte att sälja antikviteter på fleamarkets och antikshower. Däremell reste han i många länder, arbetade som taxichaufför, sålde souvenirer vid Berlinmuren, och i början av 90 flyttade han till Japan, där han fortsatte att sälja på kylmarknader i några år.

I kom han tillbaka till Berlin, blev snart aktiv i antikrigsrörelsen, organiserade ett fredsläger framför den amerikanska ambassaden när kriget mot Irak startade i , skapade ett antikrigsgalleri vid det legendariska Tacheles Arthouse och i öppnade Coop Anti-War Cafe i centrala Berlin, som har blivit ett nav för lokala och internationella fredskampanjer, aktivister och konstnärer.

Hon bor för närvarande i Dublin. Ibland är en sociolog, en lärare, en förläggare, en poet, en socialhistoriker, en skådespelare, en journalist, en redaktör, en filmare och en hemsjukvårdare. Hon är nu frilansförfattare och aktivist med det irländska anti-kriget Rörelse och en anhängare av People före vinst. Hon har varit engagerad i antirasistiska, antikärnkrafts-, pro-miljö- och antikrigsaktiviteter sedan I de berömda upprorna från var hon examen vid Columbia University och deltog i protesterna där och var i en gata teatergrupp i NYC.

Hon gick med i marscher i Washington många gånger. I skar hon sockerrör på Kuba med Venceremos Brigade och bidrog senare till en bok om upplevelsen. I Irland har hon uttalat sig vid anti-krigsdemos, intervjuats i radio, varit ordförande för IAWM-paneldebatterna, gett föredrag och genomför workshops.

Hon anser att kriget i sig bör behandlas som ett brott, att vi måste göra brådskande, stora förändringar i hur vi lever på denna planet, och att krig - inte andra människor - är fienden till mänskligheten och miljön.

Hon spelar en mycket liten roll i en mycket stor kamp för jämlikhet, rättvisa, respekt för allt liv på jorden och fred. Han var Chief Steward och en av de främsta arrangörerna av , mars i Dublin den 15th of February mot Irak-kriget. Roger Cole försöker bygga ett Europa inklusive Ryssland som är ett partnerskap av suveräna stater utan en militär dimension och att bekräfta FN: s roll som den enda inkluderande globala institutionen med ansvar för fred och säkerhet.

Hon är medlem i Independents 4 Change, en del av den europeiska förenade vänster — nordiska gröna vänstern. Hon tjänade som Teachta Dála TD från till Clare har varit en ledande kampanj under många år i frågor om mänskliga rättigheter, inklusive tillgång till abort och Right2Water, och en konsekvent röst till förmån för irländsk neutralitet och mot USA: s militära användning av Shannon Airport. Hon har varit i framkant för att kämpa för reformer av An Garda Síochána och mot gardafel.

I arresterades hon och hennes kollega Mick Wallace för att ha försökt få tillgång till ett militärt flygplan på Shannon flygplats för att bevisa en gång för alla närvaron av militära vapen på amerikanska flygplan som passerar genom Irland. Hon fortsätter att kampanj mot erosion av irländsk neutralitet och mot USA: s hotongering och imperialism. Han är författare till Militär rekrytering i USA , och chefen för den nationella koalitionen för att skydda studentens integritet.

Koalitionen arbetar för att motverka den alarmerande militariseringen av Förenta staternas gymnasier. Pat fokuserar på att dokumentera förorening orsakad av den amerikanska militärens användning av per- och polyfluoralkyl substanser PFAS i rutinmässiga brandsläckningsövningar.

Joseph är en amerikan som bor i Japan som började aktivt motsätta sig krig i under Kosovo-kriget. Därefter kom han ut mot Washingtons krig i Afghanistan och Irak, och i byggde konstruktionen i Henoko och Takae de antibasiska Okinawansna motståndskraftigt motstånd och lyckades sakta ner.

Han har nyligen skrivit och talat om japanska aktivister som utbildar sina medborgare om historien och motstår denialism kring Asien-Stillahavskriget. Hans forskning har främst fokuserat på språkreformrörelser mellan och i Japan som underlättar demokrati, inklusivitet, kulturell mångfald i Japan och utomlands och skriver av kvinnor. Han är för närvarande docent vid Nagoya Institute of Technology.

Laura Hassler är grundare och chef för musiker utan gränser. Hon växte upp i ett mångkulturellt, konstnärligt samhälle i New York, ett barn av två yrkesverksamma inom den internationella freds- och nonviolence-rörelsen. Aktiv från en tidig ålder i USA: s medborgerliga rättigheter och fredsrörelser studerade hon kulturantropologi och musik på Swarthmore College, som kombinerar akademiker med aktivism och musik. Under s arbetade hon för Fredskommitténs Vänner Quaker och Ansvarskommittén för Vietnam i Philadelphia; för Thich Nhat Hanhs vietnamesiska buddhistiska fredsdelegation i Paris; och det amerikanska församlingsförbundet i New York.

Laura flyttade till Nederländerna i , där hon utvecklade en karriär som musiker, kopplade musik till sociala orsaker. Hon specialiserade sig på kulturell mångfald i konsten, grundade en världsmusikskola och arbetade som en diversitetskonsult till konstinstitutioner samtidigt som hon lärde ut sång och ledande vokalgrupper.

En del av ett stort nätverk av socialt medvetna musiker mobiliserade Laura detta nätverk för att skapa musiker utan gränser i Idag, som fortfarande till stor del bygger på talangerna i detta ständigt bredda nätverk, har Musicians Without Borders blivit en av världens pionjärer i användningen av musik för att överbrygga delningar, bygga samhällen och läka krigets sår.

Edward Horgan PhD, pensionerad från de irländska försvarsmakten med rangen av Commandant efter 22 års tjänst som inkluderade fredsbevarande uppdrag med FN i Cypern och Mellanöstern.

Han har arbetat med över 20 valövervakningsuppdrag i Östeuropa, Balkan, Asien och Afrika. Hans många fredsaktiviteter inkluderar fallet med Horgan mot Irland , där han tog den irländska regeringen till High Court för brott mot irländsk neutralitet och amerikanska militäranvändning av Shannon flygplats och ett högprovigt rättsfall som följde av hans försök att gripa USA: s president George W.

Bush i Irland i Han undervisar politik och internationella relationer deltid vid University of Limerick. Han avslutade en doktorsavhandling om reformen av FN i och har en magisterexamen i fredsstudier och BA-examen i historia, politik och samhällsstudier. Han är aktivt inblandad i en kampanj för att fira och namnge så många som möjligt av upp till en miljon barn som har dött till följd av krig i Mellanöstern sedan första Gulfkriget i Hans forskning och lärande intressen är tvärvetenskapliga och fokuserar på Förenta staterna-Iran relationer och USA: s offentliga diplomati.

Hans bok, Förenta staternas offentliga diplomati mot Iran , diskuterar de amerikanska kommunikationsinsatserna i Iran under George W. Bush och Obama administrationerna.

Foad Izadi är en fakultetsmedlem vid Institutionen för amerikanska studier, fakulteten för världsstudier, Universitetet i Teheran, där han undervisar MA och Ph. Izadi fick sin Ph. Kristine Karch är en tysk feministisk, freds- och miljöaktivist som arbetar nationellt och internationellt om jämställdhet och miljörättighet, om kvinnor och militarisering, militarisering och miljö, delegering av NATO, kärnvapen och stängande militära baser.

Hon är medordförande i det internationella nätverket No to War - No to NATO, en ledamot i den samordnande kommittén för kampanjstoppbasen Ramstein, styrelseledamot i det internationella nätverket av ingenjörer och forskare för globalt ansvar INES och grundandet medlem och aktiv i kvinno- och miljögruppen EcoMujer, en diskussion mellan kvinnor från Kuba, Latinamerika och Tyskland.

Tarak Kauff är en tidigare U.. Armé paratrooper som tjänstgjorde från - Han väntar för närvarande på spår i Irland tillsammans med Ken Mayers för att avslöja USA: s krigsförbrytelser och kränkningen av irländsk neutralitet vid Shannon Airport. Han är författare till Vad i världen, politiska resor i Afrika, Asien och Amerika och arbetar för närvarande med en annan bok: När elefanterna kämpar Det är gräset som lidit.

Han är också ordförande för Doras , en oberoende icke-statlig organisation som arbetar för att främja och skydda migranters mänskliga rättigheter. Han är medordförande för universitetets Sanctuary-program som ger tillgång till utbildning på tredje nivå för asylsökande och flyktingar.

Han har varit en långtidskritiker och aktivist på förräderi av irländsk neutralitet, särskilt genom missbruk av Shannon flygplats och mot militarisering av EU. Mairead Corrigan Maguire - Nobels fredspristagare, grundare, Fredfolk - Nordirland - föddes i , till en familj på åtta barn i västra Belfast.

Vid 14 blev Mairead en volontär med en gräsrotslagorganisation och började på fritiden arbeta i sitt lokalsamhälle. Maireads volontärism gav henne möjlighet att arbeta med familjer och hjälpte till att inrätta det första centret för funktionshindrade barn, daghem och ungdomscenter för att träna lokal ungdom i fredlig samhällstjänst.

När Internation infördes av den brittiska regeringen i , besökte Mairead och hennes kamrater Long Kesh Internment camp för att besöka fångar och deras familjer, som drabbades djupt av många former av våld. Mairead, var moster av de tre Maguire-barnen som dog i augusti, , som ett resultat av att bli slagen av en IRA-flygbil efter det att dess förare sköt av en brittisk soldat.

Mairead en pacifist svarade på våldet mot familjen och samhället genom att tillsammans med Betty Williams och Ciaran McKeown organisera massiva frededemonstrationer som lockar till ett slut på blodsutgjutningen och en ohållbar lösning på konflikten. Tillsammans grundade de tre fredsmänniskorna, en rörelse som åtagit sig att bygga ett rättvist och icke-våldsamt samhälle i Nordirland.

Fredsmänniskorna organiserade varje vecka, i sex månader, fredsamtal i hela Irland och Storbritannien. Sedan mottagandet av Nobels fredspris har Mairead fortsatt att arbeta för att främja dialog, fred och nedrustning både i Nordirland och runt om i världen. Efter examen i blev han beställd som andra löjtnant i USA Marine Corp, så småningom stigande till rank av major. Han avgav sin kommission i avsky med den amerikanska utrikespolitiken i slutet av och återvände till University of California i Berkeley där han tjänade en Ph.

Han har varit en fred och rättvisa aktivist sedan dess. Han har tjänstgjort sex år på Veterans For Peace styrelsen, fem av dem som nationell kassör. Vijay Mehta är en författare och fredsaktivist. Han är ordförande för föreningen för fred och grundande förvaltare av Fortune Forum Charity. Hans nuvarande bok är "Hur man inte går till krig" New Internationalist, Sunday Times beskrev honom som en "långvarig aktivist för fred, utveckling, mänskliga rättigheter och miljö, som tillsammans med sin dotter Renu Mehta har satt ett prejudikat för att sträva efter att förändra världen" The Sunday Times, Februari 01, Det är faktiskt möjligt, även i vår egen tid.

Al har deltagit i en mängd olika sociala rättvisafrågor. I avslutade han det niomånaders JustFaith-programmet, som fokuserar på att bygga en mer rättvisa och fredlig värld, och upptäckte att han ville fokusera på frågor om våld, fred och alternativ till krig. Han är också en av grundarna i ett nytt kapitel av Veterans For Peace.

Som kadett blev han desillusionerad av krigets och effektiviteten i krig och amerikansk militarism och fick en hederlig ansvarsfrihet från akademin.

Han avslutade en Master of Social Work-examen och tillbringade sin arbetskarriär som grundare och verkställande med lokala hälsoplaner.

5 Comment

  • Han lärde sig som grundskolelärare i Irland i ett antal år innan han flyttade till Italien i för att lära sig engelska. Hon är nu frilansförfattare och aktivist med det irländska anti-kriget Rörelse och en anhängare av People före vinst. Han har arbetat med över 20 valövervakningsuppdrag i Östeuropa, Balkan, Asien och Afrika. Noisy Girls. Ghost pottery scene.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google