Lesbian

Transpersoner nakenfoto

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

kvinnor stora naturliga bröst
nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

nakenfoto transpersoner

Trump återkallar alltså riktlinjerna som Obama satte angående att transpersoner ska få använda den toaletten de själva vill. Han låter delstaterna sätta de reglerna själva. Jag har själv alltid haft svårt att använda exempelvis omklädningsrum i skolan för att jag inte tycker om att människor som jag inte känner ska se mig naken, men sen hade vi ett problem på skolan och de var att varenda kille skulle helt plötsligt kalla sig för transperson så att de kunde få byta om med tjejerna.

Detta gjorde att jag sluta byta om där inne, helt och hållet. Och så ska det inte behöva vara,  Ska man ha regler omkring detta med? Alltså om en människa "tror" att den är en transperson men inte är säker, ska denne verkligen få använda vilken dusch eller toalett den vill?

Hur ska denne veta om den är helt säker? Ska de krävas psykologiska utredningar för att få kalla sig för trans? Det bästa vore väl omklädningsrum med bås som man kan stänga till, sådana som finns i vissa badhus.

Även duschar med draperier så att man kan duscha i viss avskildhet. Det skulle lösa en del av den ångest många barn och ungdomar känner inför att visa sin kropp för andra. Det är ju inte bara känsligt att visa sin kropp för "de andra könet" utan rent generellt är det känsligt att stå naken inför andra, särskilt när man kommer upp i "tweens-åldern" och uppåt.

Sedan tycker jag att det ska finnas en vuxennärvaro även i omklädningsrummen. Det betyder inte att det ska stå en lärare och övervaka eleverna, men det ska finnas en vuxen som kan gå in om det händer saker. Blotta närvaron lär ha en avskräckande effekt mot glåpord och annat otyg som förekommer i omklädningsrummen. Självklart, men jag tycker att det är konstigt att vuxennärvaro finns eller iaf anses ska finnas överallt i skolan, men inte i omklädningsrummen.

Rum där det förekommer oerhört många kränkningar och som skapar ångest för så många barn och ungdomar. För att få Hjälp behövs en diagons. Jag skulle tro att de som vill "byta" omkländingsrum även skall ha något läkarintyg om sin diagnos i så fall, vore rimligt tänker jag. Medarbetare på Fågelmatning ,  Djurparker ,  Vilda djur  och Politik  i fokus.

Nu undviker jag omklädningsrum så mycket jag kan och gillar inte att vara i ett sådant med varken kvinnor eller män. Vet inte vad som menas med ''transperson'', är det någon som helt opererat om sig eller bara ''känner'' sig som ett annat kön? Angående det andra så tycker jag faktiskt att de får acceptera att det finns två biologiska kön och att många för det mesta inte tycker det är så kul om det går runt någon av det motsatta könet i omklädningsrummet.

De får vara trans på andra ställen då, men just i omklädningsrummet måste ändå majoriteten gå före imo. Annars får man väl inrätta ett tredje omklädningsrum eller så kan de byta om på toaletten, då det inte finns så många transpersoner lär det ju inte direkt bli någon kö.

OT, är det bara jag som tycker att det mest obehagliga inte är att vara naken själv utan att gå omkring bland en massa andra nakna? To be a good soldier you must love the army. To be a good commander you must be able to order the death of the thing you love. Alla transpersoner är inte i behov av vård. Det håller jag med om. Att folk känner sig som andra kön är en annan femma. Här får vi nog dock helt enkelt agree to disagree då jag tycker att folk vet bäst själva vad de känner sig som, oavsett vad samhället tycker.

Jag tycker att det ska finnas toaletter för ciskvinnor, cismän och för alla. Förövrigt tycker jag att Silvestris är inne på rätt spår.

Duschbås och omklädningsbås och att de i skolan som byter om ska ha möjligheten att ta stöd av en utvald vuxen som de litar på! En gång för länge sedan bestämdes det att bara två kön fanns och nu kan det därför vara jäkligt svårt att bedöma kön på vissa individer eftersom vi juridiskt måste trycka in en person som det ena eller det andra. Trots kromosomanalyser, hormonmätningar, undersökning av könskörtlar osv. Och bara det faktum att det förekommer om än ovanligt människor som har både äggstockar och testiklar visar väl att det som allra minst finns tre kön?

Men frågan är om inte kön ska ses som en skala istället. Är det funktionalitet som avgör om någon existerar eller inte? Det finns en bred variation. Sedan tar du själv upp roller könsroller och vi kan även lägga in könsidentitet så blir det ännu mer komplext. Det finns bara två kön, enligt vetenskaplig fakta. En penis, och en vagina.

Vissa sällsynta fall kan dock en person födas med både och, inte jätte vanligt dock. Men, man kan känna sig som det motsatta könet och därefter leva som det. Jag är ju kvinna, så om jag verkligen känner mig som en man, varför inte liksom.

Om man kan och får så börjar man ta hormoner så man börjar efterlikna det motsatta könet i fysisk position.

Jag tycker transpersoner som har tagit hormoner ett tag och är seriösa ska få gå in i deras omklädningsrum som dom tycker dom hör till in. Sen kan inte jag raka av mitt långa hår säga "jag är en snubbe" och sen gå in till herrarnas, där går gränsen. Sen kanske det inte är socialt accepterat för en transperson att gå in i ett omklädningsrum där det finns tex tjejer om transpersonen då var kille förut och kan då få ett eget litet bås att byta om i.

Så jag tycker transpersoner ska få ett eget bås, och jag skulle inte haft problem om en transperson kom och bytte om vid sidan av mig. Men som sagt, oftast inte accepterat av samhället vilket är väldigt synd. Själv är jag inte rädd för att se en annan man naken, bara för att han har en penis är det inte som att jorden går under direkt.

Jag låter säkert jätte gammal modig men jag är 15 bast liksom och i min ålder så känns det som man accepterar detta mer. Nämenaltså, visst skäms jag över min nakna kropp.. Om vi talar om det biologiska könet så finns det manliga och kvinnliga könsceller.

Den som innehar de manliga spermier är då biologiskt en man och den som innehar de kvinnliga ägg är biologiskt en kvinna. Skulle någon födas med båda dessa handlar det biologiska könet fortfarande bara om dessa två sorters celler, inte att det blir något helt annat som skulle kunna kallas ''ett tredje kön''.

Biologiskt är vår existens byggd på reproduktion och då behövs bara dessa två funktioner. Rättning, det finns två sorters könsceller: X och Y. Det är inte heller bara de som används när man medicinskt fastställer kön, man mäter  hormonivåer, undersöker könsorgan mm.

En person som är XX men har testiklar och penis är enligt dig vad? En kvinna? Kan avslöja att de flesta av dessa identifierar sig som män och syndromet heter XX male syndrome. Det finns fler exempel på den variation som finns, jag ville bara illustrera problematiken med din reduktionistiska definition.

Det finns en stor biologisk variation vilket innebär att du har helt rätt, det finns inget tredje kön. Det är rimligare att tala om en skala med män på ena sidan och kvinnor på den andra. Sedan finns all möjlig variation där emellan. Och vår "biologiska existens" är inte nödvändigtvis byggd på vår egen reproduktion. Det finns en mängd exempel på djur som istället för att reproducera sig hjälper sina nära släktingar att ta hand om sina avkommor kin selection.

Det förekommer även hos människor. Så fortfarande, även om man talar strikt inom biologiska ramar finns det fler än två kön. Ju mer vi lär oss ju svårare blir det att skapa dessa två fack och stoppa in människor i dem.

Såklart spelar även hormoner osv in, förutom könscellerna, men det är könscellerna som är det absolut grundläggande. Ditt inlägg är lite förvirrande, först säger du att det inte finns mer än två kön men sedan att det finns? Angående reproduktion så handlar ju ditt exempel fortfarande om att ta hand om avkommor med mål att de ska växa upp och reproducera sig, hur skulle det annars komma nya generationer?

Kanske vissa enskilda individer inte reproducerar, men alla levande arter som grupp gör det uppenbarligen eftersom de fortsätter existera. Meh… det ni diskuterar nu är ju "defenitionen" av ordet "kön"! Vilket visst i sig kan vara en intressant diskussion. Men i den här tråden är det OT. Här ställdes i 0 istället frågan om det är rätt eller fel att låta folk som känner sig som något annat kön än deras medfödda kroppsdelar anger att de är.

Sedan blir en följdfråga, om det är rätt att låta just de persornerna byta om i vilket omklädningsrum de vill, vilka av dem skall då tillåtas detta respektive inte tillåtas detta i skolorna där våra barn och ungdomar går? Jag anser att vara en transperson är inget som man kan välja!

Man kan välja att låta det uttryckas eller ej. Men man väljer inte sina känslor hur man känner sig! Givetvis skall ingen som på pin kiv vill påstå att de är transpersoner bara för att få lusta sina blickar på motsatta könet!

Men hur ska man veta skillnaden alla gånger och vart ska gränden dras i så fall? Jo då tänker jag att en person som söker sjukvårdens Hjälp är klart mer seriös än den som bara påstår något inför ett gympapass för att det är kul liksom.

Men även om man använder sig av "sjukvård" som en skiljelinje så skiljer det sig även mellan vård och vård. Emedan den pojkspoling som sprungit till skolsköterskan en gång för att få ett intyg på att "hen känner sig som tjej idag" antingen inte är seriös eller har inte kommit så långt i sin utveckling av sin könsidentitet ännu och kan därför fortsätta att byta om med det kön omgivningen uppfattar dem som.

I alla fall så länge det inte finns ett tredje alternativ med könsneutrala omklädningsrum att välja på för de som önskar. Fast det bästa vore nog i min personliga mening att helt och hållet ha könsneutrala omklädningsrum som avdramatiserade nakenhet och olikheter helt enkelt.

Men det känns samtidigt som en orealistisk utopi i dagens samhälle. Då blir istället individuella bås för alla det näst bästa alternativet som är mest realistiskt att få människor att acceptera.

Egenskaper som de redan lider för ändå men som definitivt inte skadar någon annan! Eller hur?! Jag skriver inte alls att det finns två kön.

Jag skriver att jag anser att kön bör anges på en skala snarare än som en dikotomi.

2 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google