Lesbian

April somrar säng

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

kvinnor stora naturliga bröst
somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

somrar säng april

God morgon alla fellow mamas där ute, hur mår ni denna morgon? Jag har en fråga till er som jag funderade på igår. Herregud så mycket det är att tänka på! Lillis fick en Stokke Sleepi Mini till sitt rum och sen har vi en bed side crib till vårt sovrum. Nu undrar jag bara — hur bäddar man dessa sängar? Madrasskydd, behövs det? Kudde och täcke — det är ju sjukt gulligt men när börjar bebisar sova med det?

Filt, filtar, kudde för platt huvud? Vad hade ni i er bebissäng och i vagnen när ni fick barn? En sommarbebis kan ju vara bra att tillägga, för varma grejer behövs ju inte i vagnen såhär års. Super cute! Som jag fått instruktioner ska ingenting nästan finnas i sängen när de är så små. På sin höjd ett gosedjur, annars ökar tyvärr risken för plötslig spädbarnsdöd.

Alltså ska det endast finnas lakan, vi blev tillsagda att vi inte fick ha någon form av kudde, inte heller täcke eller filt när de är så små. Madrasskydd är bra att ha. Hej, vad roligt att få börja bädda och göra i ordning allt. Jag hade oxå en sommarbebis. I vår vagn fick hans babynest plats.

Vår lilla kille älskade sitt nest och var ombonad och trygg i vagnen med det. Till hösten hade vi nestet och en tunnare åkpåse i linne. I sängen bäddade vi med täcke och kudde och gosedjur. Mest bara för att det var fint. Han sov med oss i sängen en i sitt nest.

Vi hade ingen kudde i sängen när de var nyfödda. I vagnen hade vi en kudde för platt huvud o rullade en tunn filt o lade runt längs med liggdelen för en ombonad känsla. Bara lakan o så en gallerfilt är perfekt på sommaren för en nyfödd tycker jag, både inne och ute. Vi hade små kräkisar så jag bäddade alltid med små handdukar vid huvudet som man lätt kunde byta. Många bebisar gillar när det är lite trångt, speciellt att ha mjukt nära huvudet, alltså inte ligga rakt upp och ned på en stor madrass helt fritt.

Vår bebis sov länge i sitt babynest med filt eller nåt över så man slipper tvätta hela nestet varje gång det kommer kräks.

Vi hade dessutom flera babynest, ett i sängen, ett i soffan etc. Ibland kan det vara lättare att sova om bebisen får ligga på en av dina gamla t-shirts som luktar tryggt och gott av mamma. Annars är det såklart lätt att flaskamata i sängen också!

En del barn vägrar sova själva och en del tycker det är ok redan från början. Helt naturlig att inte vilja ligga själv och såklart en överlevnadsstrategi från tiden då det var rent livsfarligt för en bebis att vara utan vuxet sällskap nära, nära. Jag kan inte nog poängtera vikten av att någon av er vuxna får sova ifred, det är liksom ingen vits att ni båda är supertrötta pga nattsuddande bebis.

Har ni möjlighet att kunna dela upp er så någon får sova en hel natt iallafall ibland är det toppen. Gratulerar till graviditeten!

Åh det är så mysigt att läsa dina inlägg om graviditeten och förberedelser inför barnets ankomst. Jag är själv i vecka Instämmer att det är mkt att planera och tänka på, spännande och roligt! Jag har fått tips från barnmorskan om att det bara behövs en tunn filt på sommaren istället för täcke. Sedan verkar madrasskydd vara en bra ide för att slippa tvätta madrassen.. En kudde mot platt huvud känns som en bra investering, skönt för huvudet. Må så gott och sköt om dig!

Hej, vi började med en bedside. Jag hade lagt in fint med kudde, täcke och grejer. Slutade med att baby var så varm att han som i pyjamas, i sitt neste med en supertunn filt. Var iofs bra för jag kunde lägga nestes varsom, till han var typ 4 mån, och han sov som en stock!

När han blev äldre och började sova i spjälsäng var det typ samma grejer, la till en jättetunn kudde, en orm likt nestet när han växte ur det och Spjälskydd. I efterhand så ångrar jag att vi inte jobbade in något gosedjur eller snuttefilt, tror det hade underlättat våra nattningar.

Vi hade en sån panda kudde eller babynest i sängen. Pandakudde i vagnen också. Annars sov hon i bara body och strumpor. Rekommendationen är att de sover utan, dels pga huvudet men också så att de inte hamnar med ansiktet i den om de vänder sig — vänta med kudde för platt huvud och om ni verkligen behöver det.

Jag köpte innan men den har inte behövts användas. Jag kan räkna på en hand de gånger min bebis använt sitt täcke, pga för varmt.

Funkar både i sängen och vagnen. Summa summarum är väl att satsa på att göra det luftigt, mysigt och enkelt. Såg klippet när du visade upp muslinfiltarna också! De är jättebra och perfekta att ha i vagnen nu när det är sommar. Min dotter är snart 10 veckor och vi hade förberett mycket — köpt och bäddat ett Bedside crib med Madrasskydd, täcke, kudde, kudde mot platt huvud, köpt babynest osv. Tyvärr har våran lilla tjej avskytt att sova ensam från första stund. Än så länge är hon för liten för att försöka vänja henne att sova själv men det blir successivt bättre.

Hennes Bedside crib har jag dock sålt då hon sov totalt 4 timmar i det. Hon sover emellanåt i nestet men vill vi få sova på nätterna är det i min armhåla eller sked med mig som gäller tyvärr. Önskar att vi hade chillat lite mer och känt av vad som behövdes istället för att i princip köpa allt, är så mycket som inte behövs!

Så mysigt! Jag tänkte massor på detta innan vår bebis kom, djungel! I början använde vi vårt babynest även i hans säng, dvs, flyttade dit det när vilket inte var så särskilt ofta han sov i sin säng.

Alltså bebisarna är så små när de kommer man kan inte förstå, så jag kände att det blev konstigt att lägga ner honom i en egen säng, den kändes så himla stor. Det tog lång tid innan vi kände att en kudde behövdes och har heller inte behövt använda specialkudde för huvudformen men så kan det ju vara om er bebis gillar att ligga mer på en sida eller framför en annan eller så.

Då kan man ju även lägga bebisen rakt på täcket typ med en filt på. Jag tyckte det var lite läskigt att han skulle ha ett stort täcke eller så för man iaf jag kollade typ en miljon gånger i minuten i början så att de andas och inte drar upp något över ansiktet och täcker för luftvägarna etc. Stort lycka till och kram! Ååå hur underbart att få bädda och fixa inför bebis ankomst!

Jag tyckte också det var svårt att veta hur man skulle bädda. Har knappt introducerat kudde till min dotter än. Bädda med flera i vagnen så blir det mysigt och luftigt. Upplever att det både svalkar och värmer. Har inte använt riktigt kudde och täcke än. Hjälper mot kräk och kiss och skyddar bäddmadrass och liknande. Det var det enda vi hade i babynest. Vi har sovit mest ihop sen hon kom, funkar bäst för oss båda.

Den fick agera klädhållare tills den såldes, hehe. Funkar toppen! Den gör det trängre i sängen så att hon får känslan att vi samsover. Har ursöta saker! Bla jättefin sovorm. Toppen att veta temperaturen i vagnen. Nu på vintern har jag haft den i hennes overall för att hålla koll. Dom kommer med en uppdaterad version som jag beställt, som förutom temp även funkar som babymonitor.

På tal om babymonitor rekommenderar jag en med bild och inte bara ljud. Först hade vi bara ljud och sprang då och kollade hela tiden. Nu när vi har bild kan vi se att hon drömmer och sitta lugnt i båten. Ska bli så mysigt att följa din resa som mamma. Du kommer bli en fantastiskt kärleksfull sådan!

Vi använde babynest överallt till en början. I vår säng, i bebis säng, i vagnen, soffan. Till det filtar.

7 Comment

  • Har du någon gång har sett en samurajfilm kommer du förmodligen att ha sett bäddningen ligga utrullad på golvet i någon scen. Det förändrade samhället Det råder ingen tvekan om att en futon-säng är en del av den japanska kulturen. Än så länge är hon för liten för att försöka vänja henne att sova själv men det blir successivt bättre. I sängen bäddade vi med täcke och kudde och gosedjur. Detta får självklart konsekvenser. Alltså bebisarna är så små när de kommer man kan inte förstå, så jag kände att det blev konstigt att lägga ner honom i en egen säng, den kändes så himla stor.
  • Annars är det såklart lätt att flaskamata i sängen också! Så mysigt! Hon är 3 veckor nu och har hittills inte sovit i sin crib och jag misstänker att den inte kommer att användas på några månader. Han sov med oss i sängen en i sitt nest. Designer Synnöve Mork har bidragit med klassiska ränder som gör sommarstilen komplett. Därför har jag inte haft nån kudde heller. Meddela mig om nya kommentarer via e-post.
  • De är jättebra och perfekta att ha i vagnen nu när det är sommar. Rekommendationen är att de sover utan, dels pga huvudet men också så att de inte hamnar med ansiktet i den om de vänder sig — vänta med kudde för platt huvud och om ni verkligen behöver det. Nu undrar jag bara — hur bäddar man dessa sängar? I sängen är sparkskydd mer vackert än funktionellt i början men nu när bebisen snart är ett år är det bra och skyddar så att fötterna inte pillas ut för att sen inte kunna dras tillbaka igen. Nu på vintern har jag haft den i hennes overall för att hålla koll.
  • Hon sover emellanåt i nestet men vill vi få sova på nätterna är det i min armhåla eller sked med mig som gäller tyvärr. Jag är själv i vecka Vår lilla kille älskade sitt nest och var ombonad och trygg i vagnen med det. Hej, vad roligt att få börja bädda och göra i ordning allt. Kudde för platt huvud kan du vänta med om bebis faktiskt har det. Rekommendationen är att de sover utan, dels pga huvudet men också så att de inte hamnar med ansiktet i den om de vänder sig — vänta med kudde för platt huvud och om ni verkligen behöver det.

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google