Lesbian

Shree nakenfoto

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

kvinnor stora naturliga bröst
nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

nakenfoto shree

En varm och vänlig plats för en måltid. Naga Chillies har världens högsta kryddarort och jag insåg vad jag kommer in i. Men jag blev positivt överraskad. Det var kryddigt - på precis rätt nivå Bokchoys gav lite lättnad från kryddnivåerna. Det var en annan typ av slickness - grundligt roligt! Dark Chocolate och Litchi Fudge var en intressant kombination. Totalt sett en bra middagsupplevelse! Vi besökte denna plats bara coz de hade ett live musikband spelar.

Vi nådde runt 8 30 och fick sätet bredvid baren bakom. Vi kunde inte se killarna spela alls. Bit av en spjäll. Sittplatser kan vara bekvämare. Höga stolar och högt bord, du kan Jag kände att platsen är lite dyr för atmosfären. Trots Zoomato Gold medlemskap. Personalen är vänlig och uppmärksam. Ett annat bra tillägg till LBFs utbud av restauranger är Tappa i Kamala Mills, en fantastisk restaurang som är perfekt i alla aspekter.

Med mjuka och bekväma interiörer, välutbildad personal och oklanderlig mat och dryck finns det inget som jag inte tyckte om Tappa.

De har fantastiska norra indiska köket, och även de orientaliska rätterna som jag hade var på punkt. Hur skiljer sig detta från de många försäljningsställen i Lower Parel? Med sina cocktails! Tappa hade överlägset de bästa cocktailerna jag någonsin haft till datum. Izler mixologen gjorde vackra cocktails, och de har ett bra koncept att hålla bitterar gjorda i huset på borden för att lägga till dina drycker eller vatten för att lägga till en unik smak. Deras cocktailmeny är som ingen annan, du kommer inte att se de typiska cocktailsna och LIIT på den, men cocktailmenyn var faktiskt gjord med stor omsorg och bartenderna hantverkar dem elegant.

Priserna för mat är helt värde för pengarna medan cocktailerna är mildt på den högre sidan, men som jag sa hade denna plats de bästa cocktailerna jag någonsin haft till datum. Där det finns gott om fantastiska platser i Kamla Mills, kom jag över till den här som heter Tappa. Jag var nyfiken på att se det här namnet och ville därför veta orsaken bakom det. Så vi går vidare till platsen och vi Tjänsten här är snabb och fantastisk. Personalen är vänlig och professionell.

De har goda kunskaper om deras meny. Chefer ser till att du njuter av din tid. De har en enorm nd laddad bar och de är helt enkelt fantastiska med deras mixologies. Gick för att äta på Tappa idag med familjen och älskade alla rätter som serverades för oss som inkluderade Guacamole, Dahi ke Kabab, Chargrilled svamp och Broccoli som förrätter och Malai Kofta med bröd som huvudrätt.

Deras 5 kornbröd är också fantastisk. Superb plats för Vi ville prova en ny restaurang för en söndags lunch så headed till Taapa. Vi blev positivt överraskad av smak och kvalitet på maten. Den benfria Raan var utsökt! Cream spinat var lite nedslående Kebab diskens var läckra. Sali par eeudu hade mindre "edu" eller ägg men serverades med en läcker buttery bröd som var smaskiga.

Paneer på skewers var ok. Dahi ke kebaberna var också läckra. Lamm skaftet med kheema ris hade också smakrika ömt kött. Malai koftorna blötläggdes i en rik tomatsås. Mocktailsna vi beställde serverades i snyggt slitage med garnering. De hade intressanta kombinationer i menyn med frukt och grönsaksjuicer som jag kan prova nästa gång vi besöker. Tjänsten kunde ha varit bättre men totalt sett var det en trevlig upplevelse.

Ett besök i Mumbai är nu ofullständigt utan att upptäcka en plats vid Kamala-fabrikerna. Popsicle cocktails till signaturen, whisky aloo, churi churi nan, naken sötvals rullar till haleem serveras khau swey stil och ett skylt Tappa är ett måste besöka säkert! Tappa Mer. Vi var i Mumbai för en dag och fick reda på den här nya restaurangen genom att äta ute. Pojke är vi glada att vi gjorde. Medan fitout var fantastisk och tjänsten var fantastisk, var det köket som var standout.

Lätt den bästa indiska maten Om du vill ha något modernt, hälsosamt och fyllt med smak är det definitivt platsen att gå. Tappa är en restaurangvarning vid Kamala-fabriker. Denna plats öppnades ursprungligen i december men sedan på grund av brandöverskott i Kamala-fabriker stängdes denna plats ett tag. Nu har de åter öppnats och är tillbaka med ett slag. Denna restaurang tillhör samma grupp av ägare av Tappas interiörer är helt enkelt fantastiska.

Tappa refererar till vårt liv på språng i en upptagen stad som Mumbai. Taxibilar som ritas på matmenyn och som visas i baren går bra med temat Tappa. Personal service är helt enkelt fantastiskt. Det är en av ett slag. Förmodligen en av de bästa jag har sett i denna stad.

Kommer till olika rätter som jag försökte här Gimlet skum - Tappa är känt för sina Gin-baserade drycker. En sådan är gin lavendel gimlel med sött mashmellow skum på toppen. Rekommenderas och värt att försöka Granatäpple och basilikadryck - Granatäpple och basilika lämnar snyggt muddled tillsammans och en utmärkt smakfull dryck toppad med is. Jag älskade det! Tangerig, ostlik, smaklig ostling med honung och bbq. Laddad svamp och brocolli - Detta är en annan signaturfat av Tappa för mig.

Serveras med Besan Chila chips och chutney på toppen. Att äta svamp som grillas över varmt kol är en upplevelse i sig själv för mig. Wow maträtt för mig! Sloppy Joe Jackfruit Sliders - Denna maträtt är ögonfylld och en av de bästa jag har haft.

Ett veganskt alternativ för kött. Insanley läckra. Om du älskar smaken av jackfrukt kan du inte råd att missa på denna pärla i maträtten. Stugaostspett - Stugaost var mjuk. Dish presentation var helt enkelt fantastiskt. Serveras med tava sparris och hemligt recept in-house gjorde speciell chutney. Chikkad chole khaosuey - Indianiserad version av khaosuey. Burmesisk matfusion med channa bhatura med 8 toppings som morötter, sylt blomkål, tamarind chutney, potatis, paneer.

Något annorlunda. Jag gillade denna experimentella maträtten. Det rätter som dessa moderna indiska som tar indisk mat till en annan nivå Huvudrätt Cream spinat chironji och svamp tadka - Knapp svamp, chironji, spenat, salt, solrosolja som används för beredning Spenat var mjuk och kryddat bra.

Cream tillsatt gick bra. Detta var något annat som jag försökte på Tappa. Jag tyckte ganska om det. Palak churchur - Ett signaturbröd av Tappa. Bra alternativ att äta med curry. Det var krispigt och fläckigt med palak fyllning i ett skiktat bröd. Försök det lacha prantha - Multilayer Vetebröd alternativ att njuta av med sabzi. Betweem de två jag älskade palak churchur mer! Efterrätt Filter kaffe och datum klibbiga pudding - Ett fantastiskt sätt att avsluta min måltid med denna efterrätt.

2 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google