Anal

Länk porr saria

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

kvinnor stora naturliga bröst
porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

porr saria länk

Nej, naturligtvis är trycket och fotografierna i boken moderna, men stavelsen med gamla recept stöder bokens huvudidé. Bilderna är vackra, men de är inte för alla recept. För dem som inte kan hitta köttet från den vilda tjuren på turnén föreslås det att ersätta det med allmänt tillgängligt nötkött och duvan - med anka. Varje gammalt recept kommer med en modern version. Recepten är uppdelade i boken efter region,. Och det finns också en meny för lunch eller fest i olika regioner, enligt vilken du kan upprepa hela festen hemma.

Recepten i boken är inte komplicerade och de kan framställas av alla hemmafruar som i minsta grad är bekanta med köket. J Beskrivningen av åtgärderna är också ganska enkel, ingen speciell utrustning eller exotiska ingredienser krävs. I allmänhet kan jag naturligtvis rekommendera boken till sagans fans, naturligtvis först, men också till dem som är uttråkade av vanliga böcker med recept och vill kasta sig in i en ny, hittills okänd värld.

Ja, och förresten tvingar stavelsen i boken dig också att använda fraser som jag inte använder i vardagen. På något sätt berättar boken omedelbart och fylls med en speciell atmosfär. Idag har jag inga recept, jag har bara inte haft tid att laga mat ännu Detta recept används för att förbereda en krämig grädde som du enkelt kan haka på: den är väldigt enkel, inte för söt och harmonierar underbart med bärens naturliga sötma. Maträtten har ett talande namn: det är inte utan anledning att delikatessen har blivit en favorit på muren - bostaden till Jon Snow, det olagliga barnet till Eddard Stark.

Vi gillar att laga mat med färska blåbär snarare än frysta, eftersom frysta bär inte är beredda som de borde. Sortera först blåbäret och lägg undan de övermogna bären för ett snabbt mellanmål. Det är viktigt här att bären läggs ut i ett lager - på ett fat eller bakplåt - och sedan skickas till frysen. Efter frysning kan bären hällas i en påse och förvaras i upp till 6 månader. Medan bären fryser kombinerar du äggvitorna med ett glas mjölk i en kastrull över elden, värmer blandningen till nästan en koka medan du rör om hela tiden med en visp.

Värm upp i 5 minuter och tillsätt honung och salt. Koka under omrörning i ytterligare några minuter och häll sedan vätskan i en skål. Tillsätt kvarvarande mjölk och socker. Häll den beredda såsen i en kanna eller en djup skål och låt svalna. När den svalnar kommer såsen att tjockna. Till lunch var det ett barn stekt med citroner och honung. Han serverades rullade druvblad med alla möjliga andra saker: russin, lök, svamp och skarp drakpeppar.

Snart kom hungern över henne, hon satte sig vid bordet och åt. Ta försiktigt bort bladen från burken: de är tätt förpackade och tätt packade så att de kan riva. Expandera bladen och separera från varandra. Lägg dem i en djup skål, täck med kokande vatten och blötlägg i 30 minuter. Skölj med kallt vatten för att skölja bort saltlaken. Om bladen är mycket salta kan du behöva upprepa blötläggning och sköljning. I en stekpanna, sautera lökarna i vegetabilisk olja på medium värme tills bitarna börjar karamellisera.

Tillsätt varmpeppar, svartpeppar, salt och svamp. Koka i några minuter till tills svampen är öm. Ta bort stekpannan från värmen, kombinera stekt blandning, köttfärs, russin och ris i en skål.

Det finns inget behov av att steka denna blandning - blanda bara noggrant. Ta ett druvblad och placera det på en arbetsyta med venerna uppåt. Vik för att göra ett snyggt kuvert och rulla till en rulle. Vik resten av bladen på samma sätt - hur länge fyllningen räcker. Linja botten av en stor, tung kastrull med några druvblad och placera sedan de fyllda rullarna i sömmen nedåt, nära varandra, så många passar.

Täck toppen med druvblad och lägg ut ytterligare ett lager rullar över bottenlagret. När du har lagt alla rullarna i en kastrull, tillsätt buljongen där och torka sedan lätt med citronsaft. Placera de återstående druvbladen ovanpå.

Placera en tung ugnsskål direkt ovanpå bladen så att de simmar under pressen. Lägg ett lock på kastrullen och låt sjuda på medelhög låg värme i 45 minuter till en timme, eller tills bladen och hela fyllningen är mjuka. Ta ut en rulle för att ta bort provet. Det kan vara nödvändigt att tillsätta vätska under släckning.

När rullarna är klara, låt dem svalna till rumstemperatur och servera. När han vaknade fann han att det var en klar och blåsig dag. Eiron uppfriskade sig med en gryta av musslor och tång, kokt över en eld, för vilken träfragment kastades ut vid havet tjänade som ved.

Häll varmt vatten i en djup skål och doppa den torkade tången i den. Efter 5 minuter, töm och fyll på. Låt sitta i ytterligare 5 minuter och töm sedan. Skär tången i små bitar. Lägg skalen, oljan och malet vitlök i en kastrull och täck med vatten för att täcka musslorna.

Koka upp. Ta bort snäckskal från buljongen när klaffarna öppnas. Om några musslor inte öppnas efter 5 minuters kokning, kasta dem.

Medan skalen svalnar, sila buljongen genom en fin sikt och sätt på eld igen. Tillsätt hackad tång och koka buljongen. Efter att ha brutit skalen på musslorna, ta bort köttet från dem. Ta bort buljongen från värmen, tillsätt musslor, peppar och servera.

Det var en sallad med spenat, kikärter och rovtoppar, och sedan serverades skålar med frysta blåbär och söt grädde. Kombinera örter, russin och kikärter i en djup skål.

Drizzle med olivolja och vinäger efter smak, krydda med salt och rör om försiktigt. Förvärm ugnen till ° C och ta ut köttet från kylskåpet 30 minuter före tillagningen. Lägg grönsaker, vitlök och örter i ett djupt bakplåt och droppa med olivolja. Rör om tills det är täckt med olja.

Strö köttet med olivolja, strö sedan lite med salt och peppar. Lägg bakplåten i en förvärmd ugn och stek spelet i 2—2,5 timmar. Det räcker att steka nötköttfilén i 1 timme. Nära slutet, kontrollera köttets koklighet med en koktermometer: 60 ° C i mitten är medium, bra för nötkött.

Leken måste kokas noggrant och temperaturen måste vara över 71 ° C. När halva tiden har gått, kontrollera grönsakerna och, om de är torra, häll över vätskan som bildades under bakningen med köttet. Du kan också lägga till lite buljong eller vatten för att förhindra att det brinner. När köttet tillagas till önskad finish, överför det till en skärbräda och låt stå i 15 minuter. Skär sedan i skivor och servera med sås från svartpeppar, med grönsaker.

Har du någonsin föreställt dig själv vid en bankett på Winterfell Castle? Vill du prova citronkakor med Sansa Stark, bryta en fläskkaka med Night's Watch-bröderna eller kasta dig i lyx medan du biter honungspinnar med drottning Daenerys Targaryen? Nu har du en sådan möjlighet. A Feast of Ice and Fire, ett projekt från fans av sagan och älskare av god mat Chelsea Monroe-Cassel och Sarian Lehrer, återger kärleksfullt det rika köket från de olika folk som bor i de sju riken och länderna bortom.

Alla recept godkändes av George Martin själv, och boken föregås av hans förord. Från tronsalen i King's Landing med sina överdådiga delikatesser till det frusna norr med sin uppvärmda rökiga mat och de mystiska länderna i Essos med exotiska orientaliska rätter - överallt hittar älskaren av god mat godis till sin smak, och kocken hittar intressanta rätter och utrymme för kreativitet.

Menyn är baserad på beskrivningarna av måltider från kult-sagan, liksom autentiska medeltida europeiska recept. Soppor och grytor, pajer och desserter - enkla och rejäla rätter har förfinats med moderna kulinariska tekniker som passar din smak. Författarna bytte också ut exotiska ingredienser till mer prisvärda, så du behöver inte fylla på kamelkött, levande duvor eller drakeägg för att skapa mat som är värd kungar.

Tips för att återskapa rätter från de sju kungadömena och provmenyer, utdrag ur alla fem böcker i cykeln och aptitretande ljusa färgillustrationer - allt detta hittar du i den gastronomiska guiden till romanvärlden "A Song of Ice and Fire". Och kom ihåg, vintern kommer. Du kan spåra bokens släppdatum på förläggarens officiella webbplats. Det beräknade priset på boken är rubel.

Innehållet kan visas. Kom närmare. Nej, ännu närmare. Jag måste bekänna, en skamlig bekännelse - jag vill inte bli hörd. Ett steg till, så här Böj dig, så viskar jag den bittra sanningen i ditt öra. Här är det, min strålande hemlighet. Alla dessa sidor som jag skrev om mat i berättelser sträckte sig över år, alla kärleksfullt detaljerade bilder av rätter - både vanliga och exotiska - alla fiktiva högtider som fick dig att slicka dina läppar

0 Comment

Leave a Comment

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google