GoStylish!

2017-01-07

Казват, че в нея има всичко друго, не и ред. Понеже не сме съгласни с това твърдение, ще ви предложим друг поглед към едно от най-големите изкушения за жените - нейно величество Дамската чанта.  Тя е спасителният пояс на всяка ценяща времето си жена, която знае значението на добрия стил и му отдава заслужено внимание.  Дамската чанта е необходимият аксесоар, без който никоя от нас не излиза от вкъщи. В нея е подредено (точно така - “подредено”!) ежедневието ни. Органайзер с лични задачи, служебни срещи и резервации, визитник с бизнес контакти, изящен портфейл-произведение на изкуството и любимото червило. Това са само част от инструментите, с които си служим, за да управляваме деня си ефективно. И ако всичко това е приютено в красива, безупречно скроена и перфектно изпълнена чанта от качествена италианска кожа, несъмнено заслуга имат нашите приятели от GoStylish

 

Делничен ден. Адресът е ул. Христо Белчев №4, а аз разговарям с Катя - лицето на GoStylish, докато нетърпеливо разглеждам най-новите попълнения в магазина. Чувствам се като пред отворена кутия с бонбони-искам да пробвам всички!

Красивата Катя разказва за бизнеса с дамските изкушения, а аз през цялото време се питам как успява да остане хладнокръвна при вида на всички тези скъпоценности.

 

Ava: Разкажи ми за вас. Кой стои зад името GoStylish?

GS: Аз, Ради, Линда и Лука – това сме хората зад името GoStylish. Проектът е българо-италиански. От българска страна сме аз и моят приятел, а вече и бизнес партньор Ради, а италианските ни партньори са семейството на Линда и Лука.

Ava: Един тривиален въпрос, чийто отговор обаче, винаги е интересен: как се роди идеята да започнете този бизнес?

GS: Както повечето бизнес идеи и нашата се роди съвсем спонтанно. Първоначално искахме да създадем единствено онлайн магазин за дамски и мъжки чанти и аксесоари, но много скоро след това осъзнахме потребността на дамите от бутик за дамски чанти и аксесоари, които да бъдат изключително качествени, модерни и на достъпни цени. Така се появи и нашият физически магазин в София на ул. Христо Белчев № 4.

Ava: Ще си позволя от името на доволните ви клиенти да благодаря за това :)

Поставихте началото с италиански кожени чанти и аксесоари. Към настоящия момент под логото на GoStylish Outlet клиентите ви могат да открият и атрактивни маркови дрехи на достъпни цени. Разкажете ни повече за развитието ви в тази посока и какво ново предстои.

 

GS: Така е, непосредствено до магазина за дамски чанти и аксесоари на вече познатия адрес, открихме съвсем скоро и нашия аутлет за дамски дрехи и бельо на популярни италиански марки като Patrizia Pepe, Pinko, La Perla, Coconuda, Verdissima, Much Money и още много други. За развитие ми е още много трудно да коментирам, тъй като магазинът е съвсем нов, но както при чантите, така и в аутлета винаги ще се стараем да поддържаме страхотни качествени попълнения на достъпни цени.

 

Ava: Да се върнем на чантите. Ние от AvaView смятаме, че те са аксесоар, без който никоя жена не може. Кое прави вашите чанти различни?

 

GS: Веднага се съгласявам с теб. Факт е, че освен класическите модели и цветове, в магазина задължително ще откриете изключителни чанти. Под изключителни имам предвид разнообразие от обработка на кожата, впечатляващи детайли и елементи, а така също и огромна палитра от цветове. За мен са различни и заради цялостната грижа и отношение спрямо тях, поради което винаги се старая в магазина да имам налични продукти за почистване, подхранване и блясък на нашите чанти и аксесоари.

Ava: Прави ми впечатление, че докато разговаряме, в магазина влизат и представители на силния пол. Няколко мъже пък спират пред витрината. В последно време не само дамите, но и техните половинки придават огромно значение на чантите и подхождат с внимание при избора им.

GS: Така е  Магазинът ни все по-често се посещава от мъже, които независимо дали за конкретен повод или искат просто да изненадат половинките си, влагат цялото си старание при избора. За съжаление на мъжката част, в момента сме се фокусирали единствено върху нуждите на дамите.

 

Ava: Какъв е стилът на хората, които носят GoStylish дрехи и аксесоари?

 

GS: Стилът на нашите клиенти е такъв, какъвто го срещаме всеки ден по улиците – разнообразен. Както вече ти казах, тъй като се стараем да поддържаме огромнен асортимент от дрехи, чанти и аксесоари, това предполага, че ще има и разнообразие от интереси по отношение на нашите продукти.

 

Ava: Колко вида чанти трябва да притежава съвременната жена? Има ли класики, must have  и basic- чанти или модните тенденции навигират при пазаруването?

 

GS: Хаха – колкото може да си позволи. Разбира се, че има класики. Абсолютната класика е изчистен модел чанта през рамо в черен цвят, подходяща за всеки ден. Към basic моделите свободно мога да причисля чантите тип торба, малките чантички през тяло, които са най-добрият приятел за шопинг, когато ръцете трябва да са свободни, раничките за дългите уикенд разходки и клъчовете за специални поводи и парти вечери. За мен абсолютният must have във всичките му разновидности са животинският принт и ресните.

 

Ava: Любопитно ми е какво носи точно в този момент в чантата си лицето на GoStylish?

 

GS: Хаха аз съм от дамите, които определено щадят раменете си и поради това в дамската ми чанта можете да намерите най-необходимите неща, като ключовете за двата магазина, телефон, портмоне и козметичен несесер.

 

Ava: Какво ще пожелаете на читателите и клиентите за Новата година?

 

GS: Да бъдат най-добрата версия на себе си. И, за да го осъществят им желая здраве, кураж, сила и позитивна нагласа!