Christmas Box

2015-12-12

За или против КОЛЕДНОТО настроение е тема на разговор в средите на AVA VIEW. Лампичките, все по-ярката украса в София, ароматът на канела… КОЛЕДНОТО настроение вече ни завладява. Очакваме с нетърпение да завали и първият сняг и да се настаним удобно до прозореца с чаша горещо какао.

В разгара на паниката за подаръци – AVA VIEW реши да те улесни и да направи твоите топли мигове още по-прекрасни. Дълго мислихме как да те изненадаме приятно за предстоящите празници, какво да ти подарим и как да те зарадваме с нещата, в които влагаме толкова много емоция.

Воала! От днес може да избереш един от трите CRISTMAS GIFT BOX, които направихме специално за теб. Посочи ни едно от  бижутата на AVAVIEW от колекция Ava Harmony, избери своя CRISTMAS GIFT BOX и ние ще те изнанадаме с комплект от ръчно изработени подаръци.
 

CRISTMAS GIFT BOX 40

Избра ли бижуто за теб? Ние ще го превърнем в комплект с прекрасна гривна. За да може и твоята украса да бъде уникална ще ти подарим и ръчно изработена Коледна играчка-бижу от AVA VIEW. А, защото знаем, колко сложен може да бъде денят ти без колие – ще получиш и специална чантичка за твоите аксесоари, за да бъдат винаги под ръка.

CRISTMAS GIFT BOX 60

Избери си бижу от нашата селекция, а когато то пристигне при теб и отвориш кутията ще те изненадаме приятно с специално изработена за този пакет гривна. Също така ще можеш да комбинираш бижуто и с непоказвани до сега на сайта ни обеци. Симпатичната чантичка за бижута на AVA VIEW ще бъде винаги добър помощник в дългите пътувания.

Тъй като искаме Коледната украса да бъде наистина впечатляваща – Коледна играчка-бижу от AVA VIEW е неизменна част от твоя подарък.

CRISTMAS GIFT BOX 80

„По Коледа стават чудеса!” – ето и чудното ни предложение за тази Коледа.

Първата крачка към него е да си избереш бижу от специалната ни селекция. След това ще отвориш най-голямата ни кутия с изненади, в която те очакват комплект гривна и обеци, които ще бъдат изработени специално за теб. Нашата малка, запазена, Коледна марка – играчка-бижу, за да направи украсата за празниците, наистина неповторима.

Какво е Коледа без много подаръци? Има още изненади, още щастие и още по-елегантни продукти на AVA VIEW от най-новата ни колекция с аксесоари сме ти подготвили сатенено фишу. А, този път, защото подаръците са много – получаваш и две чантички за бижута на AVA VIEW.

Искаме да преобразим нашите бижута, да ги допълним с много настроение и Коледен дух. Всеки CRISTMAS GIFT BOX ще бъде доставен до теб в стилна опаковка – готов да го сложиш бързо под елхата. Освен това, всеки пакет ще бъде придружен с картичка за Коледа, за да на правим твоите празници наистина изпълнение със щастие. Избери едно от нашите предложения и за твоите най-близки хора и ги изненадай с нещо бутиково и грациозно.

Весели празници от екипа на AVA VIEW