On the Catwalk

2015-09-22

AVA VIEW представи предпремиерно част от новата си колекция по време на най-голямото модно събитие в България този месец - SOFIA FASHION WEEK.

Редица уважавани имена от българския и европейския моден подиум работиха усилено, за да реализират грандиозното шоу и да отговорят на очакванията на аудиторията, дошла специално за трите вечери в единствената по рода си зала в столицата. Публиката се наслади на безупречното представяне на изкушенията, разходени от топмодели, дефилиращи по двадесет и триметров подиум.

Събитието се състоя от 17-ти до 19-ти септември, като последователно в трите вечери бяха представени съответно чужди марки и представителства в България, български дизайнери, модни къщи и висша мода от топдизайнери и висок клас родни и европейски марки.

Своето място AVA VIEW намери в третата вечер, когато публиката имаше удоволствието да се наслади на Haute Couture мода, която достойно се числи към произведенията на модното изкуство. Марката представи тринадесет уникални бижута, изработени ръчно от стомана, перли и естествени камъни, които възхитиха любителите на нестандартните, луксозни аксесоари и открехнаха завесата към изненадите, които AVA VIEW подготвя за новия сезон.

 

 

Селектирани професионални модели дефилираха в  изящни черни бодита под звуците на Love runs out  на One Republic  и представиха за първи път новите попълнения в съкровищницата на AVA VIEW, които след броени дни ще зарадват почитателите в официалния сайт на бранда.

 

 

Докато зад сцената на SOFIA FASHION WEEK кипеше трескава подготовка за финалната вечер на първото по рода си събитие у нас, екипът на AVA VIEW черпеше вдъхновение от грацията и професионализма на утвърдени имена от модната индустия – дизайнери, модели и организатори. Публиката се наслади на безупречна организация, интересни презентации на подиума, неподражаем стил и класа.

Участето на AVA VIEW в най-грандиозното модно събитие в България на прага на предстояшия моден сезон е сериозна заявка на марката да разгърне потенциала си и продължи да предлага на почитателите си нестандартни, впечатляващи и вдъхновяващи бижута, които да придават завършек на стилната визия на дръзката жена.

 


Повече информация за Ava View може да намерите на www.avaview.com и на страницата във “Фейсбук” https://www.facebook.com/AvaViewJewelry